TIKLA ARA

Örnek Aile - The Joneses

Jones ailesi herkes tarafından kıskanılan bir hayat tarzı sürmektedir. Büyük evleri, tarz kıyafetleri, teknolojik oyuncakları ile herkesin ilgisini üstlerine çekmektedirler.


Örnek Aile - The Joneses filmini Digitur Moviemax Comedy HD  kanalından yüksek görüntü kalitesiyle izleyebilirsiniz.

Örnek Aile - The Joneses

Örnek Aile - The Joneses izle

İlk Gösterim tarihi: Örnek Aile - The Joneses 21.12.2013 01:15 - 02:37 Digiturk Moviemax Comedy HD  kanalında izleyebilirsiniz.

Örnek Aile - The Joneses

2009 - ABD Tür : Dram , Komedi türündedir.Örnek Aile - The Joneses filmin yönetmenliğini Derrick Borte yapmaktadır.Film oyuncularını Amber Heard , Demi Moore , David Duchovny , Christine Evangelista , Glenne Headly oluşmaktadır. 

Jones ailesi herkes tarafından kıskanılan bir hayat tarzı sürmektedir. Büyük evleri, tarz kıyafetleri, teknolojik oyuncakları ile herkesin ilgisini üstlerine çekmektedirler. Mükemmel bir çift olan Steve ve Kate'in çocukları Mick ve Jen ile bu gösterişli yaşamları sınavdan geçmek üzeredir. Harika tüketiciler olan Jones'lar, gerçek bir aileyi birleştiren değerlerde de aynı mükemmelliği gösterebilecekler midir?

Amber Laura Heard, ABD'li aktris ve manken.22 Nisan 1986'da Austin, Texas'ta dünyaya geldi. Lisede tiyatro kulübünde oldukça aktifti, birkaç oyunda ve yerel reklamlarda boy gösterdi.16 yaşındayken en iyi arkadaşını trafik kazasında kaybetti, bu hayatında bir dönüm noktası oldu. 17 yaşında okulu bırakıp modellik kariyeri için New York'a gitti. Daha sonra Los Angeles'a taşındı ve sinema dünyasına adım attı. İlk rolü 2004 yapımı Friday Night Lights filmindeki Maria rolüydü. 2006 yılında All the Boys Love Mandy Lane filminde Toronto Uluslararsı Film Festivalinde yeralmıştır. Televizyondaki ilk rolü Hidden Palms adlı dizidir. 2008 de Pineapple Express filmlerinde rol almıştır. 2009 da Üveybaba da rol almıştı ve ayrıca Zombieland filmdinde de küçük bir rol almıştır. Daha sonra The Joneses ve And Soon the Darkness (2010), John Carpenter'ın (The Ward), yanı sıra Nicolas Cage ile (Drive Angry) ve Johnny Depp ile (Tutku Günlükleri) çalışma fırsatı buldu. 2009 yılında Exterminator (İmha Takımı) adlı filmde Nicki rolünü üstlenmiştir. Ayrıca Maxim dergisinin en sksi 100 kadın yarışmasında 21.sırayı aldı.

David Duchovny Rus bir baba ve iskoç bir annenin üç çocuğundan biri olan Duchovny eğitimini ve doktorasını İngiliz edebiyatı üzerine yapmıştır.Oyunculuğa karar verdikten sonra televizyon ve sinema filmlerinde oynamış Gizli Dosyalar dizisindeki Fox Mulder rolü ile dünya çapında şöhrete kavuşmuştur.Senaristlik ve yönetmenlikte yapan Duchovny oyuncu Tea Leoni ile evli ve iki çocuk babasıdır.

IMDB Puanı: 6,4/10 (25.849 oy verdi.)

Resimler

Örnek Aile - The Joneses izle

Örnek Aile - The Joneses  izle

Fragman İzle





Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviemax comedy hd, the joneses izle, digiturk 2014 filmleri, the joneses konusu, örnek aile izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.