TIKLA ARA

Ölümsüz Polisler - R.I.P.D.

Rest in Peace isimli bir polis teşkilatına katılan Nick, Roy Pulsipher isimli yıllar önce ölen bir ajana rastlar.


Ölümsüz Polisler - R.I.P.D. filmini Moviemax Premier HD kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Ölümsüz Polisler - R.I.P.D.

Ölümsüz Polisler - R.I.P.D. izle

İlk Gösterim tarihi: Ölümsüz Polisler - R.I.P.D. filmini 02:55 - 04:24 / 23 Mart 2016 Çarşamba tarihinde Digiturk Moviemax Premier HD kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Ölümsüz Polisler - R.I.P.D.

2013 - ABD, Aksiyon, Komedi, Suç Ölümsüz Polisler - R.I.P.D. filmin yönetmenliğini Robert Schwentke yaptığı Oyuncuların Ryan Reynolds, Robert Knepper, Kevin Bacon, Jeff Bridges, Mary-Louise Parker'ten oluşmaktadır.

Nick Walker henüz hayatını kaybetmiş bir polistir. Bu gerçeküstü dünyada 'Rest in Peace' isimli bir polis teşkilatına katılan Nick, Roy Pulsipher isimli yıllar önce ölen bir ajana rastlar. İkili kendilerini öldüren kişileri bulup cezalandırabilmek ve dünyadaki kötülükleri yok etmek için işbirliği yaparlar.

Ryan Reynolds
, Kanadalı dizi ve sinema oyuncusu. Green Lantern filmindeki rolüyle hatırlanmaktadır.Reynolds, Amerikalı aktris Scarlett Johansson'la 2008 ile 2011 yılları arasında evli kaldı.

Robert Knepper
Bir veterinerin oğlu olan Robert Knepper, Fremont, Ohio'da doğdu ve Toledo yakınlarında bir yer olan Maumee'de yetişti. O büyürken, annesi halk tiyatrosunun malzeme departmanında çalışıyordu ve Knepper da böylece oyunculuğa ilgi duymaya başladı. Yıllarca halk tiyatrosunda ve lise organizasyonlarında yer aldı.

Kevin Bacon
1958 yılında Philedelphia'da doğan Kevin Bacon, büyük ve kapalı bir ailenin en küçük ferdi olarak dünyaya geldi. Sahnedeki ilk deneyimini 17 yaşındayken yaşayan genç aktör, New York'ta oyunculuk eğitimi almaya başladı. Okuldaki en genç öğrencilerden biri olan Bacon, yeteneğiyle hocalarının dikkatini çekmeyi başardı.

Jeffrey Leon Bridges
, Oscar ödüllü Amerikalı aktör ve müzisyen. The Big Lebowski filmindeki "The Dude" rolüyle akıllara kazınmış, Crazy Heart filmindeki Otis Blake rolüyle 2009'da Oscar Ödülü'nün sahibi olmuştur.Ayrıca kazandığı seferin dışında 5 kez Oscar ödülüne aday gösterilmiştir

Mary-Louise Parker
, Amerikalı aktris. Showtimes kanalında yayınlanan Weeds dizisindeki Nancy Botwin karakteriyle tanınmıştır. 2006 yılında düzenlenen Golden Globe ödül töreninde En İyi Aktirs Ödülünü kazanmıştır. Parker daha sonra Bruce Willis'la birlikte rol aldığı Red filminde başrolde yer almıştır. Bu filmin ikincisi olan Red 2'de de oynamıştır. Bunlara ek olarak Fried Green Tomatoes, Boys on the Side, The West Wing, ve Angels in America gibi projelerde de yer almıştır.

Resimler

Ölümsüz Polisler - R.I.P.D. izle

Ölümsüz Polisler - R.I.P.D. izle

Fragman İzle



Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviemax premier hd, r.i.p.d. konusu, digiturk 2017 izle, r.i.p.d. izle, ölümsüz polisler izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.