TIKLA ARA

Ölüm Alfabesi - Ouija

Evinde bulunan eski bir cadı tahtasıyla (Ouija) oyunlar oynayan genç bir kız birden bire öldürülür. Oyun tahtası karanlık bir gücü harekete geçirmiştir.


Ölüm Alfabesi - Ouija filmini Digiturk Salon 1 kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Ölüm Alfabesi - Ouija

Ölüm Alfabesi - Ouija izle

İlk Gösterim tarihi: Ölüm Alfabesi - Ouija filmini 2.4.2015 16:20 - 17:46 tarihinde Digiturk Salon 1 kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Ölüm Alfabesi - Ouija

2014 - ABD Aksiyon, Gerilim, Macera Ölüm Alfabesi - Ouija filmin yönetmenliğini Stiles White yaptığı Oyuncuların seslendirmeleri Matthew Settle, Shelley Hennig, Douglas Smith, Olivia Cooke, Robyn Lively'ten oluşmaktadır.

Evinde bulunan eski bir cadı tahtasıyla (Ouija) oyunlar oynayan genç bir kız birden bire öldürülür. Oyun tahtası karanlık bir gücü harekete geçirmiştir.Kızın arkadaşları, bu tahtayla ilgili bir sır olduğunu anlarlar. Araştırma sonunda anlarlar ki, bu tahta Karanlık güçler için çok önemli bir parçadır..

Matthew Settle
17 Eylül 1969'da Hickory, North Carolina'da doğdu. Amerikan aktör en çok Band of Brothersdaki Yüzbaşı Ronald Speirs rolüyle ün kazanmıştır. 2 kız kardeşi ve 3 erkek kardeşi olan Setle ailenin en genç üyesidir. Şu sıralarda ise Gossip Girl'de, eski bir rock yıldızı olan aile babası Rufus Humphrey rolünü canlandırmaktadır.

Lauren Cohan
(D. 30 Kasım 1982 Philadelphia, Pennsylvania, ABD) Amerikan aktris. En tanınmış rolü Supernatural Bela Talbot rolüdür. Aynı zamanda The Walking Dead, The Vampire Diaries, Vivian Volkoff, Chuck ve Maggie Greene rolleriyle tanındı.

Danny Trejo
, 4 Aralık 1944 tarihinde, Los Angeles, Kaliforniya, A.B.D.'de dünyaya geldi. Asıl adı Dan Trejo, Jr. olan oyuncu, Meksika asıllı anne babasıyla beraber San Fernando Valley , Kaliforniya'da büyüdü.

Ving RHAMES
2007 yapımı 'I Now Pronounce You Chuck and Larry (Damadı Öpebilirsin) filminde rol almıştır..

Shaun Mark Bean
olan oyuncu 17.04.1959'da Sheffield, Yorkshire, İngiltere'de doğdu. Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring filmindeki Boromir karakteriyle kendisinden söz ettirmiştir. Abigail Cruttenden ile beraberliğinden Evie Natasha adında, Melanie Hill'den olan Lorna ve Molly adlarında üç kızı var.

Resimler

Ölüm Alfabesi - Ouija izle

Ölüm Alfabesi - Ouija izle

Fragman İzle





Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: sinema tv, ouija izle, digiturk 2015 filmleri, ouija konusu, ölüm alfabesi izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.