TIKLA ARA

Ölü Adamın Kartları - Dead Mans Cards

Sokakta kavga var! Sokak dövüşlerinin tehlikeli dünyasını anlatıyor...


Ölü Adamın Kartları - Dead Mans Cards filmini Digitur Moviemax Speed kanalından yüksek görüntü kalitesiyle izleyebilirsiniz.

Ölü Adamın Kartları - Dead Mans Cards

Ölü Adamın Kartları - Dead Mans Cards izle

İlk Gösterim tarihi:Ölü Adamın Kartları - Dead Mans Cards 10.2.2014  Moviemax Speed kanalında izleyebilirsiniz.

Ölü Adamın Kartları - Dead Mans Cards

2006 - İngiltere Tür : Gerilim , Western türündedir.Ölü Adamın Kartları - Dead Mans Cards filmin yönetmenliğini James Marquand yapmaktadır.Film oyuncularını Samantha Womack , Tom Bell , Paul Barber , Andrew Schofield , Mark Russell oluşmaktadır. 

Gençlerin oluşturduğu gruplar ve bu grupların hayata baş kaldırmalarını anlatan filmde karşılarına çıkan her engelleri aşabileceklerini sanan gençlerin inanılmaz bir kavganın içinde kendilerini bulmaları işlenmiştir.Sokakta kavga var galibiyet ne olursa olsun aşılması gereken engeller ile doldudur. Sokak dövüşlerinin tehlikeli dünyasını anlatıyor.

Sam Neill (Gerçek İsmi:Nigel Neill) (d. 14 Eylül 1947, Omagh, Kuzey İrlanda), Emmy ve Altın Küre Ödülüne aday gösterilmiş sinema aktörü. Ülkemizde 2005 yılı yapımı Gelibolu Belgesinde Türk Ordusu'nun mücadelesini anlatıcı olarak katkı sağlamıştır.

Gabrielle Anwar 4 şubat 1970 doğumlı ingiliz aktris. Doğum yeri Laleham, İngiltere annesi Shirley İngiliz aktris babası Hindistan doğumlu prodüktör ve editör Tarık Anwar'dır kariyerine Parazit filmiyle başlamıştır.

IMDB Puanı: 4,69/10 (176 oy verdi.)

Resimler

Ölü Adamın Kartları - Dead Mans Cards izle

Ölü Adamın Kartları - Dead Mans Cards izle

Fragman İzle





Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviemax speed, dead mans cards izle, digiturk 2014 filmleri, dead mans cards konusu, ölü adamın kartları izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.