TIKLA ARA

Öldüren Tutku - Passion

Bir Brian De Palma filmi... Bir reklam ajansı sahibinin tehlikeli rekabetini anlatıyor...


Öldüren Tutku - Passion filmini Digitur Moviemax Premier HD kanalından yüksek görüntü kalitesiyle izleyebilirsiniz.

Öldüren Tutku - Passion

Öldüren Tutku - Passion izle

İlk Gösterim tarihi:Öldüren Tutku - Passion 13.2.2014 02:15 - 03:51 Moviemax Premier HD kanalında izleyebilirsiniz.

Öldüren Tutku - Passion

2012 - Almanya , Fransa Tür : Dram , Gerilim , Gizem türündedir.Öldüren Tutku - Passion filmin yönetmenliğini Brian De Palma yapmaktadır.Film oyuncularını Rachel McAdams , Noomi Rapace , Karoline Herfurth , Dominic Raacke , Rainer Bock oluşmaktadır. 

Bir Brian De Palma filmi... Bir reklam ajansı sahibinin tehlikeli rekabetini anlatıyor... Genç bir iş kadını, çalıştığı şirkette fikri patronu tarafından çalınınca, intikam için cinayete kadar uzanan bir plan yapar. Başrollerinde Rachel McAdams, Noomi Rapace ve Paul Anderson yer almaktadır.

Rachel McAdams, 07 Ekim 1978'de Kanada'nın Ontario şehrinde dünyaya geldi. Gerçek adı Rachel MacAdams'dır. Babası Lance, kamyon şoförü; annesi Sandy ise hemşiredir. Kayleen adında bir küçük kız kardeşi ve Daniel adında bir de küçük erkek kardeşi bulunuyor.4 yaşında buz pateni yarışmalarına katıldı. 13 yaşında yaz kampında Shakespeare oyunlarında rol almaya başladı. Liseyi bitirince üniversitede okumayı planlıyordu.

Noomi Rapace (kızlık soyadı Norén), İsveçli sinema oyuncusu. Çok satan Milenyum Üçlemesi serisinin sinema uyarlamalarında Lisbeth Salander rolünü üstlenen Rapace, Avrupa Film Ödülleri'nde En İyi Kadın Oyuncu ödülünün sahibi oldu.28 Aralık 1979'da Hudiksvall'da doğdu. Annesi Nina Norén, İsveçli bir aktris, babası Rogelio Durán, ise İspanyol bir flamenko şarkıcısıydı. Rapace 2007'deki ölümüne dek babasıyla çok çok az görüştü. Beş yaşındayken annesi ve üvey babasıyla birlikte İzlanda'ya taşındı. Yedi yaşındayken, Hrafn Gunnlaugsson'un "Í skugga hrafnsins" adlı filminde figüran olarak rol aldı.

IMDB Puanı: 5,4/10 (10.080 oy verdi.)

Resimler

Öldüren Tutku - Passion izle

Öldüren Tutku - Passion izle



Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviemax premier hd, passion konusu, digiturk 2015 filmleri, passion izle, öldüren tutku izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.