TIKLA ARA

Öğretmenlerin Gerçek Yaşamı - La vraie vie des profs

Bir grup öğrencinin öğretmenlerin verdiği ödevleri yapmak yerine onları gizli gizli izlemeye başlayan çocukları konu alır.


Öğretmenlerin Gerçek Yaşamı - La vraie vie des profs filmini Digiturk Moviemax Festival HD kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Öğretmenlerin Gerçek Yaşamı - La vraie vie des profs

Öğretmenlerin Gerçek Yaşamı - La vraie vie des profs izle

İlk Gösterim tarihi: Öğretmenlerin Gerçek Yaşamı - La vraie vie des profs filmini 6.5.2015 13:33 - 15:10 tarihinde Digiturk Moviemax Festival HD kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Öğretmenlerin Gerçek Yaşamı - La vraie vie des profs

2013 - Fransa Komedi Öğretmenlerin Gerçek Yaşamı - La vraie vie des profs filmin yönetmenliğini Emmanuel Klotz, Albert Pereira-lazaro yaptığı Oyuncuların Farid Mohamed Hadef, Estelle Amilhat, Majid Berhila, Hugues Duquesne, Emir Seghir'ten oluşmaktadır.

Bir grup öğrencinin öğretmenlerin verdiği ödevleri yapmak yerine onları gizli gizli izlemeye başlayan çocukları konu alan bu filmde Beli bir süre sonra çocukların gerçek yaşamlarını izlemeye başladıkları öğretmenleri hakkında komik şeyler öğretmelerine yol açar sonra gerçeklerle dolu komik bir macera başlayacaktır.

Catherine Deneuve
(d. 22 Ekim 1943 Paris doğumlu Fransız oyuncu. Roman Polanski ve Luis Buñuel'in filmlerinde canlandırdığı soğuk sarışın karakterleri ile ünlenen Deneuve, zamanla Fransız sinemasının en tanınmış oyuncularından biri haline geldi.

Cordozar Calvin Broadus
, Jr., bilinen adıyla Snoop Dogg, Amerikalı rapçi, aktör ve prodüktör. 20 Ekim 1971'de ABD'nin Kaliforniya eyaletinin Long Beach şehrinde doğmuştur.Annesi tarafından küçükken kendisine 'Snoopy' çizgi film karakterini çok sevdiği ve onun gibi giyindiği için Snoopy lakabı takılmıştır.

Resimler

Öğretmenlerin Gerçek Yaşamı - La vraie vie des profs izle

Öğretmenlerin Gerçek Yaşamı - La vraie vie des profs izle

Fragman İzle




Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviemax festival hd, la vraie vie des profs konusu, digiturk 2016 filmleri, la vraie vie des profs izle, öğretmenlerin gerçek yaşamı izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.