TIKLA ARA

Nuh: Büyük Tufan - Noah

Bir gün toprağa ekildiğinde hemen yeşeren bir bitki keşfeder, aynı anda büyük bir sel rüyalarına girmeye başlamıştır.


Nuh: Büyük Tufan - Noah filmini Digiturk Moviemax Premier HDkanalindan yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Nuh: Büyük Tufan - Noah

Nuh: Büyük Tufan - Noah izle

Ilk Gösterim tarihi:Nuh: Büyük Tufan - Noah 27.12.2014 14:25 - 16:45 filmini Digiturk Moviemax Premier HD kanalinda yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Nuh: Büyük Tufan - Noah

2014 - ABD Tür : Dram , Fantastik Nuh: Büyük Tufan - Noah filmin yönetmenligini Darren Aronofsky yaptigi Oyuncularin Russell Crowe , Jennifer Connelly , Anthony Hopkins , Emma Watson , Logan Lerman 'ten olusmaktadir.

Nuh, karısı ve 3 oğluyla birlikte yaşamaktadır. Çocukken babası, Tubalcain'ler tarafından öldürülmüştür, büyüdüğünde de bu sefer oklar ona dönmüştür. Bir gün toprağa ekildiğinde hemen yeşeren bir bitki keşfeder, aynı anda büyük bir sel rüyalarına girmeye başlamıştır. Bütün bunları dedesi Methuselah'a anlatır. O da Nuh'un seçilmiş bir kişi olduğunu ve bu kaderden kaçılamayacağını söyler. Bu esnada aralarına Ila adında ailesini ve her şeyini kaybetmiş bir kız katılacaktır. Nuh'un düşmanlarından kurtulmak için o ağaçları ekip odunlarından bir gemi yapması gerekecektir. Russell Crowe cesaret, fedakarlık ve umudu anlatan epik hikayeden esinlenen Nuh: Büyük Tufan'da başrolde... Film, vizyoner yönetmen Darren Aronofsky tarafından yönetildi. Nuh'un Gemisi'nin modern tekniklerle anlatılan hikayesi, 2014'ün Nisan ayında Türkiye'de gösterime girdi.

Russell Ira Crowe, Yeni Zelanda doğumlu aktör. LA Confidential, Gladyatör, Akıl Oyunları, Cinderella Man, Body of Lies ve Nuh Büyük Tufan gibi çok önemli filmlerde oynamıştır. 1964'te Yeni Zelanda'nın başkenti Wellington'da doğan Crowe'un annesi Jocelyn ve babası John Alexander yemek şirketi işindeydi. 4 yaşında ailesiyle Sydney'e göç etti. Oyunculuğa küçük yaşlarda küçük rollerle burada başladı. 14 yaşında tekrar Yeni Zelanda'ya döndü, ancak aktörlük hayalleriyle lisedeyken okulu bıraktı. Bir süre müzikle ilgilendi.

Jennifer Lynn Connelly, 1970 doğumlu Amerikalı aktris. Oyunculuğa çok küçük yaşlarda adım atan Connelly, 1984 yapımı Sergio Leone filmi Bir Zamanlar Amerika'da filmindeki küçük Deborah rolüyle dikkat çekmişti. Büyüdükten sonra ise Bir Rüya İçin Ağıt, Akıl Oyunları ve Kanlı Elmas gibi filmlerde rol aldı.Connelly 1970'de New York'ta doğdu. Babası Gerard tekstilci, annesi Ilene de antika tüccarıydı. Babası İrlanda kökenli, annesi ise Yahudi kökenli olan Connelly, küçük yaşlarda fotomodellik yapmaya ve reklam filmlerinde rol almaya başladı.

Anthony Hopkins Sir ünvanına sahip olan Hollywood'un büyük oyuncularından Anthony Hopkins, 31 Aralık 1937'de Güney Galler'de dünyaya geldi. Tam adı Phillip Anthony Hopkins olan oyuncu, Muriel ve fırıncı Richard Hopkins'in tek çocuğuydu. Cowbridge Grammar School'da eğitim gören Hopkins, 17 yaşındayken bir WMCA amatör tiyatro yapımını gördü ve doğru yerde olduğunu hemen anladı.

Emma Charlotte Duerre Watson (d. 15 Nisan 1990, Paris), İngiliz oyuncu, model.Watson Harry Potter film serisinde canlandırdığı Hermione Granger karakteriyle yükseldi. Watson, Hermione olarak kadroya dahil olduğundan dokuz yaşındaydı ve daha önce yalnızca okul gösterilerinde oynamıştı. 2001'den 2011'e kadar Daniel Radcliffe ve Rupert Grint'le beraber sekiz Harry Potter filminde rol aldı. Watson Harry Potter serisindeki çalışmalarından çok sayıda ödül ve 10.000.000 sterlinin üzerinde para kazandı. İlk mankenlik deneyimini ise 2009'da Burberry'nin Sonbahar/Kış sezonunda yaptı.

Logan Wade Lerman
, ABD'li aktör. Percy Jackson serisinin film uyarlamalarında ana kahraman Percy Jackson'ı canlandırmasıyla ünlendi.Çocuk yaşlarda reklam filmlerinde görülmeye başladı ve 2000'li yıllarla birlikte sinema filmlerinde roller alarak kendini geliştirdi.

Resimler

Nuh: Büyük Tufan - Noah izle

Nuh: Büyük Tufan - Noah izle

Fragman Izle








Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviemax premier hd, noah izle, digiturk 2015 filmleri, noah konusu, nuh: büyük tufan izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.