TIKLA ARA

Neşeli Hayat

Sırtında dünyanın yükünü taşıyan Noel Baba işi sonunda öğrenir: Hayat dediğimiz şey, çocukların inandığı yalanlardan daha gerçek değildir.Rıza Şenyurt dünya üzerindeki en sorunlu Noel babadır.


Neşeli Hayat filmini Digitur Moviemax Turk HD kanalından yüksek görüntü kalitesiyle izleyebilirsiniz.

Neşeli Hayat

Neşeli Hayat izle

İlk Gösterim tarihi:Neşeli Hayat Moviemax Turk HD kanalında izleyebilirsiniz.

Neşeli Hayat

2009 - Türkiye Tür : Komedi türündedir.Neşeli Hayat filmin yönetmenliğini Yılmaz Erdoğan yapmaktadır.Film oyuncularını Yılmaz Erdoğan , Büşra Pekin , Murat Eken , Cezmi Baskın , Bülent Emrah Parlak oluşmaktadır. 

Rıza Şenyurt, Noel Babanın tam olarak ne olduğunu bilmemektedir.Noel babanın ne olduğunu bilmeyen bir noel babanın hikâyesini anlatan film, yazıp yöneten Yılmaz Erdoğan, aynı zamanda dünyanın en problemli Noel babası rolüyle de karşımıza çıkıyor. Sırtında dünyanın yükünü taşıyan Noel Baba işi sonunda öğrenir: Hayat dediğimiz şey, çocukların inandığı yalanlardan daha gerçek değildir.Rıza Şenyurt dünya üzerindeki en sorunlu Noel babadır. Bir kere Noel babanın tam olarak ne olduğunu bilmemektedir! Sırtında dünyanın yükünü taşıyan Noel Baba Rıza Şenyurt işi sonunda öğrenir: Hayat dediğimiz şey, çocukların inandığı yalanlardan daha gerçek değildir.

Yılmaz Erdoğan, 1967 doğumlu sinema ve tiyatro sanatçısı. Çocukluğu Malatya'da geçmiştir, şu an İstanbul'da yaşamaktadır. Bir Demet Tiyatro adlı dizideki, Mükremin Çıtır isimli karakter ile tanınırlığı çok büyük ölçüde artmıştır aynı zamanda bu dizinin senaristliğinide yapmıştır. Daha sonra kendisininde aralarında bulunduğu BKM oyuncuları ile birlikte çok başarılı tiyatro oyunlarına imza atmıştır, özellikle Demet Akbağ ile çok iyi bir ikili oluşturmuşlardır.

Büşra Pekin
1982 yılında Suudi Arabistan'da doğdu. Yaşar Neng Koleji'nde okuyan Buşra Pekin, lise eğitimini Arkansas Lake Side High School'da tamamladı. İzmir'e dönerek, 2005 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi G.S.F. Tiyatro/Oyunculuk Bölümü'nden mezun olduktan sonra, B.K.M. Mutfak Oyuncuları'na katıldı. Yaptığı işler arasında Bir Demet Tiyatro, En Son Babalar Duyar, Kutsal Damacana bulunan ve Ağır Roman, III. Richard, Cadı Kazanı, Selvi Boylum Al Yazmalım oyunlarında oynayan Buşra Pekin, şu anda B.K.M. Mutfak Oyuncuları bünyesinde sahneye çıkmakta ve Sınıf adlı televizyon dizisinde rol almaktadır.

Murat Eken
1980 yılında İstanbul'da doğdu. V.K.V. Koç Özel Lisesi'ni bitirdikten sonra, New York'ta bulunan Rensselaer Polytechnic Institute'a başladı. Üçüncü sınıfta Makine Mühendisliği bölümünü yarıda bırakıp Türkiye'ye dönerek, eğitimine Müjdat Gezen Sanat Merkezi Konservatuvar Tiyatro bölümünde devam etti. Yaptığı işler arasında 'Bir Demet Tiyatro', 'Ertelenmiş Hayatlar', 'Hatırla Sevgili', 'Kutsal Damacana' bulunan Murat Eken, Haldun Dormen ve Müjdat Gezen'in yönettiği çeşitli oyunlarda ve 'Benim Tatlı Meleğim' müzikalinde rol aldı. 2006 yılında B.K.M. Mutfak Oyuncularına katılmış olup, halen B.K.M. Mutfak Oyuncuları bünyesinde sahneye çıkmakta, çeşitli Reklam / Tv / Sinema projelerinde seslendirme yapmakta ve 'Sınıf' adlı televizyon dizisinde rol almaktadır.

Cezmi Baskın
İzmir Devlet Tiyatrosu'nda iki sezon oynadı fakat daha sonra tekrar Ankara Sanat Tiyatrosu'na geri döndü. TRT'de köye yönelik eğitim programları çerçevesinde dramalarda oynadı, az da olsa dublaj çalışmaları yaptı. Sinema filmleri ve tiyatroyu yanyana yürütmeye çalışan Baskın, Ankara'da olduğu süre içerisinde gençlik oyunları sahneledi ve Ankara Sanat Tiyatrosu'nda birçok oyunda yönetmen yardımcısı olarak çalıştı.

Bülent Emrah Parlak
1979 İstanbul doğumlu Bülent Emrah Parlak 2002 yılında Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi bölümünde ki eğitimini yarım bırakıp Haliç Üniversitesi Konservatuvar Fakültesi Tiyatro bölümünü bitirdi.2004 yılında Beşiktaş Kültür Merkezi Atölye oyuncularına katıldı. 2005-2006 yıllarında BKM'de sahnelenen 'Sizinkiler' adlı çocuk oyununda rol aldı.

IMDB Puanı: 6,5/10 (84.422 oy verdi.)

Resimler

Neşeli Hayat izle

Neşeli Hayat izle



Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviemax turk hd, neşeli hayat konusu, digiturk 2014 filmleri, neşeli hayat oyuncuları, neşeli hayat izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.