TIKLA ARA

Muhteşem Yaratıklar - Beautiful Creatures

17 yaşındaki Ethan Wate, aylardır aynı rüyayı görmektedir. Gizemli bir genç kız, kendisini bir İç Savaş alanında beklemektedir.


Muhteşem Yaratıklar - Beautiful Creatures filmini Digiturk Moviemax Stars HD kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Muhteşem Yaratıklar - Beautiful Creatures

Muhteşem Yaratıklar - Beautiful Creatures izle

İlk Gösterim tarihi: Muhteşem Yaratıklar - Beautiful Creatures filmini 7.12.2015 tarihinde Digiturk Moviemax Stars HD kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Muhteşem Yaratıklar - Beautiful Creatures

2013 - ABD Dram, Fantastik, Romantik Muhteşem Yaratıklar - Beautiful Creatures filmin yönetmenliğini Richard LaGravenese yaptığı Oyuncuların Alden Ehrenreich, Alice Englert, Jeremy Irons, Emma Thompson, Viola Davis'ten oluşmaktadır.

17 yaşındaki Ethan Wate, aylardır aynı rüyayı görmektedir. Gizemli bir genç kız, kendisini bir İç Savaş alanında beklemektedir. Ethan karşı konulamaz biçimde onunla olmak istemektedir fakat bilinmeyen bir tehlike vardır - ve her seferinde bir yıldırım çarpar ve Ethan kıza ulaşamadan onu öldürür. Muhteşem Yaratıklar filminde burası küçük ve 21.yüzyıla ayak uyduramamış, tutucu bir kasabadır; burada hiçbir şey asla değişmez ve hiçbir şey olmaz.

Alice Campion Englert
, 1994 doğumlu Avustralyalı oyuncu. Beautiful Creatures filmindeki Lena rolüyle tanınmaktadır. Sydney'de doğdu.Annesi Yeni Zelandalı yönetmen Jane Campion, babası ise yapımcı Colin Englert idi. Annesinin filmlerinde oynayarak sinemaya adım attı.

Emma Thompson
15 Nisan 1959'da Paddington, Londra, İngiltere'de dünyaya geldi. Babası Eric Thompson, The Magic Roundabout isimli radyo programının sunucusu olarak tanınan bir aktör, annesi Phyllida Law ise İskoçyalı bir aktristi. Kızkardeşi Sophie Thompson da oyuncuydu.

Daniel Jacob Radcliffe
, İngiliz aktör. Harry Potter filmlerindeki Harry Potter karakterini canlandırarak ünlü olmuştur. Oyunculuğa 10 yaşında başlayan ünlü oyuncu, kariyerine 1999 yılında BBC One kanalında yayınlanan David Copperfield filminde başlamıştır. daha sonra 2001 yılında The Tailor of Panama filminde Mark Pendel karakterini canlandırarak devam etmiştir.

James McAvoy
2006 yılında The Last King of Scotland filmiyle BAFTA En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu Ödülüne aday gösterilmiş, aynı sene BAFTA Yükselen Yıldız Ödülü'nü kazanmıştır. Ertesi sene Kefaret filmiyle en iyi aktör dalında Altın Küre'ye aday olmayı başarmıştır.

Resimler

Muhteşem Yaratıklar - Beautiful Creatures izle

Muhteşem Yaratıklar - Beautiful Creatures izle

Fragman İzle




Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviemax stars hd, beautiful creatures konusu, digiturk 2016 izle, beautiful creatures izle, muhteşem yaratıklar izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.