TIKLA ARA

McFarland - McFarland

Deneyimli bir koç olan Jim White, hayatında bir süredir bazı problemlerle mücadele etmektedir. Yaşadığı birtakım talihsiz olaylardan dolayı California'nın en fakir bölgelerinden olan McFarland'a yerleşir.


McFarland - McFarland filmini Digiturk Salon 3 kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

McFarland - McFarland

McFarland - McFarland izle

İlk Gösterim tarihi: McFarland - McFarland filmini 14:45 - 16:49 / 11 Ocak 2016 Pazartesi tarihinde Digiturk Salon 3 kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

McFarland - McFarland

2015 - ABD Dram, Spor McFarland - McFarland filmin yönetmenliğini Niki Caro yaptığı Oyuncuların Kevin Costner, Maria Bello, Diana Maria Riva, Morgan Saylor, Chris Nuñez'ten oluşmaktadır.

Filmde 1980'li yıllarda sosyal ve fiziksel zorlukları aşan McFarland kasabasının şampiyon atletizm takımı anlatılıyor.Deneyimli bir koç olan Jim White, hayatında bir süredir bazı problemlerle mücadele etmektedir. Yaşadığı birtakım talihsiz olaylardan dolayı California'nın en fakir bölgelerinden olan McFarland'a yerleşir. Jim White burada, genç lise öğrencilerinin spora olan yatkınlıklarını keşfeder ve onların saklı kalmış potansiyelini ortaya çıkartmak ister. Gençleri bir yarışmaya hazırlayan White, onlara hayatlarının fırsatını da sunacaktır.

Kevin Michael Costner
, ABD'li sinema oyuncusu ve yönetmen. Genellikle kendi filmlerini yönetmiştir. Aldığı Oscar, BAFTA ve Altın Küre ödüllerinin yanı sıra oyunculuğuyla 6 kez Razzie ödülüne layık görülmüştür. Fanatik bir Arsenal taraftarıdır. Sinemanın yanı sıra aynı zamanda Modern West adlı bir rock grubunda da vokalistlik yapmaktadır.

Chris Nuñez,
Küba kökenli Amerikalı dövme ustası. Miami Ink adlı televizyon programında yeteneklerini sergilemiştir.

Melissa Leo
14 Eylül'de Newyork da doğdu. 80 ların ortalarında ortaya çıkmıştır. İlk başlarda diziler oynamıştır. İlk olarak 1984'de All My Children dizisinde Linda Warner karakterinde rol almıştır. Ama atılım filmi 2003 yapımı 21 Grams filmi olmuştur. Canlandırdığı Marianne Ürdün karakteriyle

Steven John Carell
, Emmy adaylığı bulunan, Altın Küre ödülü sahibi Amerikalı komedyen ve aktör. Little Miss Sunshine filmi ile En İyi Oyuncu Kadrosu dalında Screen Actors Guild Awards / Screen Actors Guild Ödülü kazanmıştır. Ayrıca Evan Almighty filminde başrolde oynamıştır.

Ryan Gosling
1980 yılında Ontario, Kanada'da doğan Ryan Gosling, 12 yaşındayken 'The Mickey Mouse Club' adlı dizideki başarılı performansıyla dikkatleri üzerine topladı. Ardından 'Breaker High' , 'Young Hercules(genç herkül)' gibi dizilerde oynadı.Sinemada genç bir yahudiyi canlandırdığı 'The Believer' adlı filmiyle tanındı.

Resimler

McFarland - McFarland izle

McFarland - McFarland izle

Fragman İzle




Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: salon 3 izle, mcfarland izle, digiturk 2016 izle, mcfarland konusu, mcfarland izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.