TIKLA ARA

Marc Pease Deneyimi - The Marc Pease Experience

Marc Pease gençliğindeki başarısının etkisini halen sürdürmektedir. Okul hayatının üzerinden 10 yıl geçmiş olmasına rağmen o dönemdeki müzikal anılarını özlemektedir.


Marc Pease Deneyimi - The Marc Pease Experience filmini 19.1.2015 19:00 - 20:41 Digiturk Moviemax Comedy HD kanalindan yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Marc Pease Deneyimi - The Marc Pease Experience

Marc Pease Deneyimi - The Marc Pease Experience izle

Ilk Gösterim tarihi: Marc Pease Deneyimi - The Marc Pease Experience filmini Digiturk Moviemax Comedy HD kanalinda yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Marc Pease Deneyimi - The Marc Pease Experience

2009 - ABD Biyografi, Komedi, Müzikal, Romantik, Gençlik Marc Pease Deneyimi - The Marc Pease Experience filmin yönetmenligini Todd Louiso yaptigi Oyuncularin Ben Stiller, Anna Kendrick, Jason Schwartzman, Carissa Capobianco, Amber Wallace'ten olusmaktadir.

Bu komedi gençliğindeki başarıları ve şöhretini hatırlayarak yasayan Marc Pease'in hikâyesidir. Mezuniyetinden on yıl sonra, Pease hala lise müzikallerinde başrolde olduğu günleri yaşamaktadır. Sadece bir gün içerisinde bütün hayatı değişecektir. Eski öğretmeni ve akil hocası Bay Gribble'in hazırladığı bir müzikalin açılış gecesinde, Pease gerçeklerin fark edecektir.

Benjamin Edward, kısaca Ben Stiller 1965 doğumlu Emmy Ödülü sahibi Amerikalı aktör, komedyen ve yönetmen. Oyuncu bir aileden gelen Stiller'ın önemli filmlerinden bazıları 1998 yapımı There's Something About Mary (Ah Mary Vah Mary) ve 2000 yapımı Meet The Parents (Zor Baba).2000 yılından bu yana oyuncu Christine Taylor ile evlidir. Bu evlilikten Ella Olivia (d. 2002) adlı bir kızı ve Quinlin Dempsey (d. 2005) adlı bir oğlu vardır.

Resimler

Marc Pease Deneyimi - The Marc Pease Experience izle

Marc Pease Deneyimi - The Marc Pease Experience izle

Fragman Izle








Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviemax comedy hd, the marc pease experience konusu, digiturk 2015 filmleri, the marc pease experience izle, marc pease deneyimi izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.