TIKLA ARA

Le Boşanma - Le Divorce

California'lı Isabel Walker, hamile kız kardeşi Roxanne'i yanına gitmek için Paris'e gider. Roxanne eşi tarafından başka bir kadın için terk edilmiştir.


Le Boşanma - Le Divorce filmini Digiturk Moviemax Comedy HD kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Le Boşanma - Le Divorce

Le Boşanma - Le Divorce izle

İlk Gösterim tarihi: Le Boşanma - Le Divorce filmini 09:12 - 11:04 / 29 Ekim 2015 Perşembe tarihinde Digiturk Moviemax Comedy HD kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Le Boşanma - Le Divorce

2003 - ABD , Fransa, Dram, Komedi, Romantik Le Boşanma - Le Divorce filmin yönetmenliğini James Ivory yaptığı Oyuncuların Kate Hudson, Naomi Watts, Glenn Close, Melvil Poupaud, Leslie Caron'ten oluşmaktadır.

California'lı Isabel Walker, hamile kız kardeşi Roxanne'i (Watts) yanına gitmek için Paris'e gider. Roxanne eşi tarafından başka bir kadın için terk edilmiştir. Kız kardeşine, hamile günlerinde destek olan Isabel diğer taraftan, Fransız bir diplomat ile duygusal bir ilişki yaşamaya başlar.

Kate Hudson
ABD 19 Nisan 1979 Oscar ödülü adayı olmuştur ve Altın Küre kazanmıştır. Oscar ödüllü oyuncu Goldie Hawn ve müzisyen Bill Hudson'ın kızı olarak 1979 yılında Los Angeles, California'da doğdu. Aktör Oliver Hudson'un kız kardeşidir.

Naomi Ellen Watts
(d. 28 Kasım 1968) İngiliz ve Avustralyalı aktrist. Mulholland Drive, Halka ve King Kong filmlerinin oyuncusu sanatçı, 21 Grams filmindeki rolüyle 2004 yılında Oscar ödülüne aday gösterilmişti.Watts Shoreham, Kent, İngiltere'de doğdu. Sanatçı 7 yaşındayken babası Peter Watts öldü. Annesi onunla birlikte Kuzey Galler'e yerleşti. Daha sonra 1982 yılında ailesiyle birlikte Sydney, Avustralya'ya giderek bu ülkenin vatandaşı oldular. Sanatçı bunu şöyle ifade eder: 'Düşündüğümde kendimi Britanyalı hissediyorum ve Birleşik Krallık'ta çok güzel anılarım var, 14 yaşımdayken İngiltere'den hiç ayrılmak istememiştim.

Glenn Close
, 1982 (The World According to Garp), 1983 (The Big Chill) ve 1984 (The Natural) yıllarında en iyi yardımcı kadın oyuncu, 1987 (Fatal Attraction) ve 1988 (Dangerous Liaisons) yıllarında ise en iyi kadın oyuncu dalında Akademi Ödüllerine aday gösterilmiştir.

Melvil Poupaud
Fransa 26 Ocak 1973 Senarist annesi tarafından Herman Melville aracılığıyla oyunculuk kariyerine başamıştır. On yaşındayken Raul Ruiz yönettiği La Ville des Pirates bir rol (1983) ile oyunculuğa ilk adımını atmıştır. 15 yaşındayken bir César ödülüne aday gösterildi.

Resimler

Le Boşanma - Le Divorce izle

Le Boşanma - Le Divorce izle

Fragman İzle




Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviemax comedy hd, le divorce konusu, digiturk 2016 izle, le divorce izle, le boşanma izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.