TIKLA ARA

Kutu Cüceleri: Yaratıklar Aramızda - The Boxtrolls

Çöpçülerin elinde büyüyen bir yetim çocuğun hikayesi.Viktoryen dönemin lüks bir kasabası olan Cheesebridge'de geçen komik bir hikayeyi anlatıyor.


Kutu Cüceleri: Yaratıklar Aramızda - The Boxtrolls filmini 29.1.2015 08:00 - 09:40 Digiturk Salon 1 kanalindan yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Kutu Cüceleri: Yaratıklar Aramızda - The Boxtrolls

Kutu Cüceleri: Yaratıklar Aramızda - Jonah Hex izle

Ilk Gösterim tarihi:Kutu Cüceleri: Yaratıklar Aramızda - The Boxtrolls filmini Digiturk Salon 1 kanalinda yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Kutu Cüceleri: Yaratıklar Aramızda - The Boxtrolls

2014 - ABD Animasyon , Aile , Macera Kutu Cüceleri: Yaratıklar Aramızda - The Boxtrolls filmin yönetmenligini Graham Annable, Anthony Stacchiyaptigi Oyuncularin Elle Fanning, Ben Kingsley, Simon Pegg, Toni Collette, Nick Frost'ten olusmaktadir.

Konusu

Viktoryen dönemin lüks bir kasabası olan Cheesebridge'de geçen komik bir hikayeyi anlatıyor. Cheesebridge'in sevimli Arnavut kaldırımlı sokaklarının altında geceleri kanalizasyondan çıkarak kasaba halkının en değer verdiği şeyleri yani çocuklarını ve peynirlerini çalan canavarlar, Kutu Cüceleri yaşar. En azından kasaba sakinlerinin inandığı efsane budur. Gerçekte ise Kutu Cüceleri, sırtlarında geri dönüştürülmüş karton kutuları kaplumbağaların kabuklarını taşıdıkları gibi taşıyan, büyük mağaralarda yaşayan garip ve sevimli tiplerden oluşan bir yeraltı toplumudur. Kutu Cüceleri, yetim bir çocuk olan EGGS'i çocukluğundan itibaren kendi çöp karıştırıcıları ve mekanik çöp toplayıcıları olarak yetiştirmişlerdir. Kutu Cüceleri, Cheesebridge toplumuna girmek için kendilerini yok etmeye kararlı ARCHIBALD SNATCHER isimli hain bir böcek öldürücünün hedefi olduklarında, iyi kalpli afacanlar, evlatlıklarına ve maceracı zengin kız WINNIE'ye başvurmak zorunda kalırlar.

Resimler

Kutu Cüceleri: Yaratıklar Aramızda - The Boxtrolls izle

Kutu Cüceleri: Yaratıklar Aramızda - The Boxtrolls izle

Fragman Izle








Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: salon 1 izle, the boxtrolls izle, digiturk 2015 filmleri, yaratıklar aramızda izle, kutu cüceleri izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.