TIKLA ARA

Kuraldışı - Basic

Tom Hardy, DEA ajanıdır. Son zamanlarda ordu içinde söylentiler çoğalmaya başlar bu söylentilerin gerçeklik payını araştırmak için görevlendirilir.Araştırmaya başladıktan sonra söylentilerin gerçek olduğu ortaya çıkar.


Kuraldışı - Basic filmini Digiturk Moviemax Action HD kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Kuraldışı - Basic

Kuraldışı - Basic izle

İlk Gösterim tarihi: Kuraldışı - Basic filmini 2 Haziran 2015 Salı 19:25 tarihinde Digiturk Moviemax Action HD kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Kuraldışı - Basic

2003 - Kanada, ABD, Almanya, Dram, Gizem, Suç Kuraldışı - Basic filmin yönetmenliğini John McTiernan yaptığı Oyuncuların Samuel L. Jackson, John Travolta, Giovanni Ribisi, Connie Nielsen, Roselyn Sanchez'ten oluşmaktadır.

Tom Hardy, DEA ajanıdır. Son zamanlarda ordu içinde söylentiler çoğalmaya başlar bu söylentilerin gerçeklik payını araştırmak için görevlendirilir.Araştırmaya başladıktan sonra söylentilerin gerçek olduğu ortaya çıkar.

Samuel L. Jackson
ABD 21 Aralık 1948 Tiyatro kökenli Samuel L. Jackson Die Hard'ların üçüncüsünde Bruce Willis'le ve The Long Kiss Godnight'da Geena Davis'le beraber rol alarak bugünkü popülerliğini kazandı. Yani 40'ından sonra şöhrete kavuştu. Bugün iyi bir aksiyon yıldızı ve karakter oyuncusu olduğunu ıspatlamıştır. Ona sinemada ilk şans tanıyan isim kendisi gibi bir siyah olan yetenekli yönetmen Spike Lee'dir.

John Joseph Travolta
(d. 18 Şubat 1954, New Jersey), ABD'li oyuncu ve şarkıcı. Saturday Night Fever ve Grease filmlerindeki performansı ile öne çıkmaya başladı. İlginç fiziği; özellikle yüz yapısı onun en önemli özelliklerindendir. Oğlu Jett Travolta 2009 yılının başlarında hastalığı "Kawasaki Sendromu"na yenik düştü. Altı çocuğun en gencidir.New Jersey eyaletinde büyümüştür. Babası Salvatore yarı profesyonel futbolcudur.Annesi Helen ise bir aktrist idi.

Giovanni Ribisi
, ABD'li aktör. Yer aldığı başarılı yapımlar; Kusursuz Yabancı, Cennet, 60 Saniye, Er Ryan'ı Kurtarmak, Hayal Şarkısı, Boiler Room, subUrbia, The Gift, Basic, Bir Konuşabilse, Flight of the Phoenix, Sky Captain ve Yarının Dünyası, I Love Your Work, Avatar, The Dead Girl ve Halk Düşmanları sayılabilir.

Roselyn Sanchez
PortoRiko 02 Nisan 1973 Porto Riko'lu bir oyuncu ve şarkıcı olan Roseyln Sanchez'in, küçüklüğünden beri dansa, müziğe ve oyunculuğa özel bir ilgisi vardı. Ama yine de tıpkı babası ve kardeşleri gibi Porto Riko Üniversitesi'nde pazarlama eğitimi almaya başladı. Ne var ki üç sene sonra istediğinin bu olmadığına karar verip, dans, şarkıcılık ve oyunculuk eğitimi alacağı New York'a taşındı. Bir sene sonra Captain Ron adlı bir komedi macera filminde küçük bir rol kapmıştı bile.

Resimler

Kuraldışı - Basic izle

Kuraldışı - Basic izle

Fragman İzle




Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviemax action hd, basic konusu, digiturk 2016 filmleri, basic izle, kuraldışı izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.