TIKLA ARA

Küçük Manhattan - Little Manhattan

Eğlenceli bilinen Manhattan'da, iki küçük dost tüm zamanların en eğlenceli kaçışına atılmaya karar verirler.


Küçük Manhattan - Little Manhattan  filmini Digiturk Moviemax Fesival HD kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Küçük Manhattan - Little Manhattan

Küçük Manhattan - Little Manhattan izle

İlk Gösterim tarihi: Küçük Manhattan - Little Manhattan  filmini 17:55 - 19:21 27 Şubat 2015 Cuma tarihinde Digiturk Moviemax Festival HD kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Küçük Manhattan - Little Manhattan

2005 - ABD Aile, Komedi, Romantik Küçük Manhattan - Little Manhattan  filmin yönetmenliğini Mark Levin yaptığı Oyuncuların Josh Hutcherson, Cynthia Nixon, Charlie Ray, Willie Garson, Tonye Patano'ten oluşmaktadır.

Eğlenceli bilinen Manhattan'da, iki küçük dost tüm zamanların en eğlenceli kaçışına atılmaya karar verirler. Gabe ve Rosemary küçüklüklerinden beri birlikte büyümüşlerdir, ama karate sınıfında karşı karşıya geldiklerinde ise, birbirlerini yeni bir hayatın macerası içinde bulurlar.

Sir Ben Kingsley, Hint kökenli İngiliz sinema sanatçısı. 1943'te Scarborough, Yorkshire'de Krishna Pandit Bhanji adıyla doğdu ve Pendlebury'de büyüdü. Salford Üniversitesinde öğrenim gördü. Daha sonra Lancashire'da şimdi ki Ben Kingsley Tiyatrosuna evsahibi olan Pendleton Koleji'nden eğitim aldı. Babası Harji Bhanji Kenya asıllı Hintli bir tıp doktoru, annesi Anna Lyna Mary 1920'lerde sinemayla ilgilenmiş eski bir aktristti.

Joshua Ryan Hutcherson
12.10.1992'de doğmuştur. Amerikalı sinema ve televizyon oyuncusudur. 2000li yıllarda ufak roller yaparak oyunculuğa adım atmıştır. 30 Mart 2008'de genç oyuncu ödülü kazanmıştır.

Cynthia Nixon
, 12 yaşıda iken oyunculuğa başladı. Sinema dünyasındaki ilk çıkışını Little Darlings isimli filmle yaptı. Uzun yıllar Broadway de sahnelenen oyunlarda yer aldı. 20 yıl boyunca oyunculuk yapmasına ve birçok tiyatro ödülü kazanmasına rağmen tanınmayan oyuncu, Sex and City dizisi ile tüm dünya tarafından tanındı. Dizide, gerçekte sarışın olmasına rağmen, kızıl saçlı işkolik avukat Miranda Hobbes'u canlandırdı. Bu rolü ona bir Emmy ödülü kazandırdı.

Resimler

Küçük Manhattan - Little Manhattan izle

Küçük Manhattan - Little Manhattan izle

Fragman İzle





Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviemax festival hd, little manhattan konusu, digiturk 2015 filmleri, little manhattan izle, küçük manhattan izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.