TIKLA ARA

Kıyamet Öyküleri - Southland Tales

Hafıza kaybı sorunu yaşayan Boxer Santaros'un yolu, kendi TV programını hazırlamaya çalışan yetişkin filmlerinin ünlü oyuncusu Krysta Now'la ve polis Hermosa Beach'le çakışır.


Kıyamet Öyküleri - Southland Tales filmini Digitur Moviemax Stars HD  kanalından yüksek görüntü kalitesiyle izleyebilirsiniz.

Kıyamet Öyküleri - Southland Tales

Kıyamet Öyküleri - Southland Tales  izle

İlk Gösterim tarihi: Kıyamet Öyküleri - Southland Tales 27.12.2013 11:30 - 13:47 Digiturk Moviemax Stars HD  kanalında izleyebilirsiniz.

Kıyamet Öyküleri - Southland Tales

2006 - ABD , Almanya , Fransa Tür : Animasyon , Bilim Kurgu , Dram , Komedi , Müzikal türündedir.Kıyamet Öyküleri - Southland Tales filmin yönetmenliğini Richard Kelly yapmaktadır.Film oyuncularını Dwayne Johnson , Justin Timberlake , Seann William Scott , Sarah Michelle Gellar , Mandy Moore oluşmaktadır. 

Los Angeles, 2008. Şehir, sosyal, ekonomik ve çevresel bir felaketin eşiğinde duruyor. 4 Temmuz kutlamaları için hazırlıklar son 3 gününe girmiştir. Hafıza kaybı sorunu yaşayan Boxer Santaros'un yolu, kendi TV programını hazırlamaya çalışan yetişkin filmlerinin ünlü oyuncusu Krysta Now'la ve polis Hermosa Beach'le çakışır.

Dwayne Douglas Johnson, Amerikalı sinema oyuncusu, eski Amerikan futbolcusu ve güreşçi.1991 yılında Miami Üniversitesi'yle NCAA ulusal şampiyonluğunu kazandı. 1995'te okuldan mezun oldu. NFL takımları tarafından seçilmeyince Kanada Futbol Ligi'nde Calgary Stampeders ile sözleşme imzaladı ancak iki ay sonra takımdan kesildi. Johnson, dedesi Peter Maivia ve babası Rocky Johnson gibi profesyonel bir güreşçi olmaya karar vermişti ve 1996, 2004 arası Dünya Güreş Federasyonu ( WWF ) olarak bilinen Federasyonda (WWE)'de bir güreşçi olarak ün kazandı.

Justin Timberlake Altı Grammy Ödülü kazanmış, Amerikalı ünlü şarkıcı ve aktör. JT olarak da bilinir. Justin Timberlake ilk önce ünlü pop grubu 'N Sync ile meşhur oldu. 2002 yılında ise Justified albümü ile solo kariyerine başladı. Timberlake'in ikinci albümü FutureSex/LoveSounds ise 12 Eylül 2006'da piyasaya çıktı. Justin toplam 2 albümle 18 milyon satmıştır.

Sarah Michelle Gellar, 14 Nisan 1977 tarihinde doğan, Emmy ödüllü kazanmış Amerikalı oyuncu. 1990'larda çeşitli rollerde oynadıktan sonra, Buffy the Vampire Slayer'da Buffy Summers olarak izleyici karşısına çıkmıştır. Aynı zamanda aile filmi Scooby-Doo,dişiliğini ön plana çıkardığı Harvard Man, korku filmleri The Return, The Grudge, The Grudge 2, I Know What You Did Last Summer ve Scream 2'de da rol almıştır. Kurtuluş filmi Cruel Intentions'da da Kathryn Merteuil rolünde boy göstermiştir. Teenage Mutant Ninja Turtles'ta April O'Neil'a sesini veren de Sarah

IMDB Puanı: 5,4/10 ( 29.156 oy verdi.)

Resimler

Kıyamet Öyküleri - Southland Tales izle

Kıyamet Öyküleri - Southland Tales izle

Fragman İzle





Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviemax stars hd, southland tales izle, digiturk 2014 filmleri, southland tales konusu, kıyamet öyküleri izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.