TIKLA ARA

Kış Masalı - Winters Tale

2014 yapımı fantastik bir aşk hikayesi olan Winter's Tale; A Bequtiful Mind filminin senaryosuyla Oscar alan Aktiva Goldsman'ın ilk yönetmenlik denmesi.


Kış Masalı - Winter's Tale  filmini Digiturk Salon1 kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Kış Masalı - Winter's Tale

Kış Masalı - Winter's Tale izle

İlk Gösterim tarihi: Kış Masalı - Winter's Tale filmini  24 Salı 2014 Digiturk  Salon1 kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Kış Masalı - Winter's Tale

2014 - ABD Tür : Dram , Fantastik türündeki Kış Masalı - Winter's Tale filmin yönetmenliğini Akiva Goldsman yaptığı Oyuncuların Colin Farrell , Jessica Brown-Findlay , Jennifer Connelly , Russell Crowe , Lucy Griffiths'ten oluşmaktadır.

Yüz Yıl önce yaşanan bir aşkın mucizevi etkisini anlatan romantik drama Winter's Tale, New York'un masalsı kış manzarasını dekor alıyor.
2014 yapımı fantastik bir aşk hikayesi olan Winter's Tale; A Bequtiful Mind filminin senaryosuyla Oscar alan Aktiva Goldsman'ın ilk yönetmenlik denmesi. Mark Helprin'in ilk yönetmenlik denmesi.Mark Helprin'in aynı adlı romanında uyarlanan, 2014 yapımı film, Pearly'nin hırsızlık çetesine dahi olan Peter Lake adlı bir adamın 1895'te başlayıp günümüze kadar devam eden sıra dışı hayat hikayesini anlatıyor.
Büyülü bir aşk hikayesi, iyilikle kötülüğün mücadelesi ve sevginin iyileştirici gücü sahne alan filmde Colin Farrell, Jennifer Connelly, Russell Crowe, Will Smith ve William Hurt'ün de bulunduğu hayli güçlü bir yıldız kadrosu rol alıyor.

Resimler

Kış Masalı - Winter's Tale izle

 

Kış Masalı - Winter's Tale izle

 

 Fragman İzle








Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: digiturk filmleri, winters tale konusu, digiturk 2015 filmleri, winters tale izle, kış masalı izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.