TIKLA ARA

Kırmızı

Aslı ve Umut, tanışmalarının 1. yılı kutlamaları sonrasında Umut'un Beyoğlu'nun arka sokaklarından birinde yer alan evine giderler.


Kırmızı filmini Moviemax Türk HD  kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Kırmızı

Kırmızı izle

İlk Gösterim tarihi: Kırmızı filmini 27.4.2016 16:10 - 18:17 tarihinde Digiturk Moviemax Türk HDkanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Kırmızı

2015 - Türkiye Dram, Gerilim Kırmızı filmin yönetmenliğini Yücel Müştekin yaptığı Oyuncuların Cemal Hünal, Leyla Göksun, Selim Bayraktar, Adeliya Yurasli, Ali Balkan Avcı'ten oluşmaktadır.

Aslı ve Umut, tanışmalarının 1. yılı kutlamaları sonrasında Umut'un Beyoğlu'nun arka sokaklarından birinde yer alan evine giderler. Terk edilmiş 8 katlı harabe bir evde oturan Umut, bir süre daha evde sevgilisiyle vakit geçirir. Yatmaya karar verdiklerinde ise evin salonunda kırmızı bir bavul olduğunu fark ederler. İkisine de ait olmayan bu bavulu açtıklarında ise korkunç bir manzarayla karşılaşırlar.

Cemal Hünal
Saint Benoit Fransız Lisesi'nin ardından Los Angeles Ucla Extension'da, Santomonica Collage'da ve London Film School'da tiyatro ve sinema eğitimi almıştır.. Amerika Birleşik Devletleri'nde çeşitli kısa filmlerde rol almıştır.. Çağan Irmak'ın yönetmenliğini yaptığı Ulak ve Issız Adam filmlerinde, Tomris Giritlioğlu'nun yönetmenliğini yaptığı Asi dizisinde görev yapmıştır..

Leyla Göksun
19.07.1983 İstanbul doğumlu olan Leyla Göksun 2006 Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuarı mezunudur. İsmi Doktorlar dizisinde canlandıracağı Ela karakteriyle duyulur oldu. Şimdi de yeni başlayacak Kurşun Bilal Oyuncuları arasında kendini gösterecek. Daha önce Kurtlar Vadisinde de Gönül karakterini canlandırmıştır. Dabbe 2 filminde de oldukça başarılı bir performans sergilemiştir.

Selim Bayraktar Kerkük
'te doğdu ve ilk öğrenimini burada tamamladı. 17 ağustos 1987 tarihinde Türkiye'ye geldi. Lise öğrenimini Antalya'da tamamladıktan sonra Ankara devlet konservatuarı oyunculuk bölümünü kazandı ve 2000 yılında mezun olarak devlet tiyatroları sanatçılığına atandı. Bu süre zarfında çeşitli yabancı gruplarla çalıştı ve yurtdışı turnelerinde bulundu. Balkanski kardeşlerle sirk akrobasisi ve illüzyon çalışmaları yaptı ve birçok turnede bulundu. 2007 tarihinde Diyarbakır devlet tiyatrosundan Antalya Devlet Tiyatrosuna atandı.

Resimler

Kırmızı izle

Kırmızı izle

Fragman İzle



Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: bein movies turk, kırmızı konusu, digiturk 2017 izle, kırmızı türk filmi, kırmızı izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.