TIKLA ARA

Kırılma Noktası - Point Break

Yakışıklı FBI ajanı olan Johnny Utah, olağanüstü yetenekli ekstrem sporculardan oluşan bir ekibe katılır.


Kırılma Noktası - Point Break filmini Moviemax Premier HD  kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Kırılma Noktası - Point Break

Kırılma Noktası - Point Break izle

İlk Gösterim tarihi: Kırılma Noktası - Point Break filmini 26.5.2016 18:50 - 20:27 tarihinde Digiturk Moviemax Premier HD kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Kırılma Noktası - Point Break

2015 - ABD Aksiyon Kırılma Noktası - Point Break filmin yönetmenliğini Ericson Core yaptığı Oyuncuların Luke Bracey, Teresa Palmer, Ray Winstone, Edgar Ramirez, Delroy Lindo'ten oluşmaktadır.

Genç bir FBI ajanı olan Johnny Utah (Luke Bracey), olağanüstü yetenekli ekstrem sporculardan oluşan bir ekibin dünya piyasalarını yerinden oynatacak çapta büyük kurumsal soygunlara imza attığı şüphesiyle ekibin içine sızar. Yeni arkadaşlarıyla çok büyük suçların içinde yer alan Utah, bir zaman sonra iki taraftan birini seçmesi gerektiğini anlayacaktır.1991'de çekilen Point Break filminin yeniden çevrimi niteliğinde olan Kırılma Noktası, Aralık 2015'te Türkiye'de vizyona girecek.

Edgar Ramirez
25 Mart 1977'de doğdu.Boyu 1.78 Guillermo Arriaga 'Amores Perros'daki Ramiro rolü için onu önermişti.Bir yıl Avusturya'da yaşadı. Beş dil biliyor: İspanyolca (ana dili), İngilizce, İtalyanca, Fransızca ve Almanca.

Delroy Lindo Sinemaya
1978 yılında Voice of the Fugitive' adlı filmle başlayan Delroy Lindo, pekçok karakter rollerini beyazperdede başarı ile canlandırdı... Oyunculuğunun ilk dönemlerinde More American Graffiti', The Blood of Heroes', Mountains of the Moon', The Hard Way' adlı filmlerde oynadı...

Resimler

Kırılma Noktası - Point Break izle

Kırılma Noktası - Point Break izle

Fragman İzle



Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviesmart premium hd, point break izle, digiturk 2016 izle, point break konusu, kırılma noktası izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.