TIKLA ARA

Kazanma Zamanı - The Winning Season

Bir lisenin kız basketbol takımının koçu olan Bill, belki de hayatında en zorlu işinden birini yapmaktadır ve başarılı olamamış bir takımı yeniden canlandırma amacındadır.


Kazanma Zamanı - The Winning Season filmini Digiturk Moviemax Stars HD kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Kazanma Zamanı - The Winning Season

Kazanma Zamanı - The Winning Season izle

İlk Gösterim tarihi: Kazanma ZamanıThe Winning Season filmini 15.6.2015 19:47 - 21:24 tarihinde Digiturk Moviemax Stars HD kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Kazanma Zamanı - The Winning Season

2009 - ABD Aile, Dram, Komedi, Romantik, Spor, Gençlik Kazanma Zamanı - The Winning Season filmin yönetmenliğini James C. Strouse yaptığı Oyuncuların Emma Roberts, Sam Rockwell, Rooney Mara, Anna Kuchma, Danicah Waldo'ten oluşmaktadır.

Bir lisenin kız basketbol takımının koçu olan Bill, belki de hayatında en zorlu işinden birini yapmaktadır ve başarılı olamamış bir takımı yeniden canlandırma amacındadır. Çalıştırdığı kız takımına, hem fiziksel hem de moral olarak pozitif oldukdan sonra okulun kız takımı artık kader maçlarını çıkacaklardı.

Emma Rose Roberts
, Amerikalı aktris ve şarkıcı. 2004'te yayınlanmaya başlayan Unfabulous dizisindeki Addie Singer rolüyle tanınmıştır.1991'de aktör Eric Roberts ve Kelly Cunningham'in kızı olarak Rhinebeck, New York'ta doğdu. Teyzesi Julia Roberts Oscar ödüllü bir oyuncudur. Kariyerine ilk adım atışı 9 yaşındayken Johnny Depp ve Penelope Cruz ile oynadığı Blow filmiyle oldu. Ancak Nickelodeon dizisi Unfabulous'tan sonra çok büyük şöhret kazandı.

Daly City
, Kaliforniya, ABD'de 05.11.1968'de doğdu. Boyu 1.75 m. Confessions of a Dangerous Mind (2002) filmiyle ünlenmişti. Eğitimi; J. E. McAteer Lisesi; William Esper aktörlük stüdyosunda 2 yıl çalışmıştı. Annesi ve babası da oyucuydu. Sam iki yaşındayken ailesi New York'a taşındı. Önce Bronx'a sonra da Manhattan'a yerleştiler. Sam 5 yaşına geldiğinde annesi ve babası boşandılar ve babası San Francisco'a taşındı. Sam yazları babasının yanında San Francisco'da, diğer zamanlarda New York'ta annesinin yanında büyüdü. İlk oyunculuk deneyimini 10 yaşındayken, Francis Ford Coppola'nın Clownhouse (1988) Tv dizisinde gerçekleştirmişti.

Patricia Rooney Mara
, 1985 doğumlu ABD'li sinema oyuncusu. 2011 yılında çekilen Ejderha Dövmeli Kız filmindeki Lisbeth Salander performansıyla hatırlanmaktadır.Bedford, New York'ta doğan Rooney Mara, Timothy ve Kathleen çiftinin ortanca çocuğudur. Ablası Kate Mara da kendisi gibi oyuncudur.

Resimler

Kazanma Zamanı - The Winning Season izle

Kazanma Zamanı - The Winning Season izle

Fragman İzle





Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviemax stars hd, the winning season izle, digiturk 2016 filmleri, the winning season konusu, kazanma zamanı izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.