TIKLA ARA

Kar Yağmadan Önce - Before Snowfall

16 yaşındaki bir çocuğun düğün gecesi kaybolan kız kardeşini arayışını konu alan film klasik bir Hindistan yapımıdır.


Kar Yağmadan Önce - Before Snowfall filmini Digiturk Moviemax Festival HD kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Kar Yağmadan Önce - Before Snowfall

Kar Yağmadan Önce - Before Snowfall   izle

Kar Yağmadan Önce - Before Snowfall   filmini Digiturk Moviemax Festival HD kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Kar Yağmadan Önce - Before Snowfall  

2013 - Almanya , Norveç , Irak Tür : Dram türündeki Kar Yağmadan Önce - Before Snowfall  filmin yönetmenliğini Hisham Zaman yaptığı Oyuncuların Erdal Ceviz , Omer Chawshin , Billey Demirtas , Hassan Dimirci 'ten oluşmaktadır.

Film 16 yaşındaki bir çocuğun yolculuk için jelatine sarılarak petrolle dolu bir varilin içine yavaş yavaş batırılması ile birlikte başlar. Bu senaryo bir kaçışın ve sınırı geçişin habercisidir aslında. Kız kardeşi olan Nermin kendi düğün gecesinin arifesinde bir anda ortadan kaybolunca, onu bulmak ve ailenin onurunu temizlemek ailedeki en büyük erkek olan Şiyar'a kalmıştır. Şiyar, İstanbul'da sokaklarda arayışı sırasında ayakkabı boyacılığı yapan ve onun gibi büyük şehirde kaybolmuş Evin ile tanışır. Konuşamasalar dahi kaderlerinin ve aradıkları şeyin ortaklığı, ikisinin de aradıklarının uzaklarda oluşu onları sınırları aşacakları tehlikeli ve bir o kadarda heyecanlı yolculuğa doğru çekmeye yetecektir. Film sadece sınırların aşılmadığı, yolun sonuna git gide yaklaştıkça Şiyar'a kendisini tartma ve sorgulatmaya da başlayan bir yolculuktur bu aynı zamanda.

Resimler

Kar Yağmadan Önce - Before Snowfall   izle

 

Kar Yağmadan Önce - Before Snowfall   izle

 

 Fragman İzle








Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviemax festival hd, before snowfall konusu, digiturk 2015 filmleri, before snowfall izle, kar yağmadan önce izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.