TIKLA ARA

Kanlı Elmas - Blood Diamond

Birbirinden oldukça farklı geçmişlere sahip iki adamın yolları varlığı ile herkesi büyüleyen bir elmas bedebi ile kesişiverir. Her iki adam da Afrikalıdır, ama geçmişleri ve şartları olabildiğince farklıdır.


Kanlı Elmas - Blood Diamond filmini Digiturk Moviemax Action 2 HD kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Kanlı Elmas - Blood Diamond

Kanlı Elmas - Blood Diamond izle

İlk Gösterim tarihi: Kanlı Elmas - Blood Diamond filmini tarihinde 10:25 - 12:37 / 6 Ekim 2015 Salı Digiturk Moviemax Action 2 HD kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Kanlı Elmas - Blood Diamond

2006 - ABD, Almanya Aksiyon, Dram, Suç Kanlı Elmas - Blood Diamond filmin yönetmenliğini Joss Whedon yaptığı Oyuncuların Leonardo DiCaprio, Jennifer Connelly, Djimon Hounsou, Arnold Vosloo, Jimi Mistry'ten oluşmaktadır.

Birbirinden oldukça farklı geçmişlere sahip iki adamın yolları varlığı ile herkesi büyüleyen bir elmas bedebi ile kesişiverir. Her iki adam da Afrikalıdır, ama geçmişleri ve şartları olabildiğince farklıdır. Ne var ki, hayatlarını değiştirebilecek pembe bir elması bulmak için çıktıkları serüvende yazgıları kesişir.

Leonardo Wilhelm DiCaprio
, Amerikalı aktör. 21. yüzyılın en önemli aktörlerinden biri olarak kabul edilen DiCaprio, toplamda milyarlarca dolar gişe geliri elde eden filmlerde oynadı.1974'te Los Angeles, Kaliforniya'da dünyaya geldi. Almanya doğumlu annesi Irmelin sekreterdi, İtalyan kökenli babası George DiCaprio ise karikatür sanatçısıydı.

Jennifer Lynn Connelly
, 1970 doğumlu Amerikalı aktris. Oyunculuğa çok küçük yaşlarda adım atan Connelly, 1984 yapımı Sergio Leone filmi Bir Zamanlar Amerika'da filmindeki küçük Deborah rolüyle dikkat çekmişti. Büyüdükten sonra ise Bir Rüya İçin Ağıt, Akıl Oyunları ve Kanlı Elmas gibi filmlerde rol aldı.Connelly 1970'de New York'ta doğdu.

Djimon Gaston Hounsou
24 Nisan 1964 senesinde Batı Afrika'da, Benin'in Cotonou köyünde doğdu. 13 yaşındayken ailesi onu Paris'teki abisinin yanına okula gitmek üzere gönderdi. Ama Hounsou, okulu pek sevmedi ve çalışmak üzere okuldan ayrıldı.

Zoe Saldana
hala programın bir üyesi iken ilk kez bir televizyon yapımında rol aldı, Law & Order dizisinin 13 Ekim 1999 tarihli bölümünde göründü. Bir grup dansçının hikâyesini anlatan Center Stage filminde aldığı önemli rol sebebiyle okulu terketti ve 2000 yapımı bu filmde oynadı. 2002 yılında Britney Spears'ın Crossroads filminde ve Drumline adlı komedi filminde oynadı.

Forest Whitaker
, 1961 doğumlu Amerikalı sinema sanatçısı. 2007 yılında en iyi erkek oyuncu dalında İdi Amin'i canlandırdığı Last King of Scotland filmiyle ödüle uzanmıştır.İri ve atletik cüssesi nedeni ile eğitiminin ilk yıllarında Amerikan futboluna yönelmiştir. Fakat daha sonra müzikle ilgilenmiş ve tenor olarak çalışmalarda bulunmuştur.

Dennis Quaid
Houston Üniversitesinden kariyeri için ayrılmıştır. Great Balls of Fire filmiyle ünlenmiştir. Müzisyenlik yapmakla birlikte, golf oynamayı seviyor. Halloween filminde 'Bob' karakterini başka bir filmde rol aldığı gerekçesiyle reddetmiştir.

Resimler

Kanlı Elmas - Blood Diamond izle

Kanlı Elmas - Blood Diamond izle

Fragman İzle




Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviemax action 2 hd, blood diamond izle, digiturk 2016 filmleri, blood diamond konusu, kanlı elmas izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.