TIKLA ARA

Kahire Zamanı - Cairo Time

İki evli çiftin yolları bir şekilde Khire'de kesişir ve sürükleyici bir aşk ilişkisi ortaya çıkar.


Kahire Zamanı - Cairo Time filmini Digiturk Moviemax Festival HD kanalindan yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Kahire Zamanı - Cairo Time

Kahire Zamanı - Cairo Time izle

Ilk Gösterim tarihi: Kahire Zamanı - Cairo Time filmini 24.1.2015 13:35 - 15:01 tarihinde Digiturk Moviemax Festifal HD kanalinda yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Kahire Zamanı - Cairo Time

2009 - Kanada, İrlanda Dram, Romantik Kahire Zamanı - Cairo Timefilmin yönetmenligini Ruba Nadda yaptigi Oyuncularin Elena Anaya, Patricia Clarkson, Alexander Siddig, Amina Annabi, Tom Mccamus'ten olusmaktadir.

Bu romantik filmde, iki kişiyi de hazırlıksız yakalayan aşk ilişkisini konu alıyor.Amerikalı evli bir kadınla, Mısırlı bir adam arasında yaşanan yasak aşkı anlatan Cairo Time, şehrin eşsiz doğası ve tarihi zenginliğini arka plana alırken, oryantalist tuzaklara düşmeyen bir aşk filmi... Egzotik bir diyarda iki yabancı arasında yaşanan aşk sinemada aşina olduğumuz bir konu.

Elena Anaya İspanya'nın Palencia kentinde dogdu.Dikkatlari ilk drama müstehcen uluslararası Lucia y le sexo ve Pedro Almodovar'nın Hable con ella filmiyle ortaya cıkmıstır.

Siddig El Tahir
Abderrahman Mohammed Ahmed Abdel Karim El Mahdi, kısaca Alexander Siddig, Sudan kökenli İngiliz aktör.

Tom Mccamus
Kanada'lı aktör. Oakridge Ortaokulu'nda öğrenim görmüştür. Daha sonra üniversite yıllarını Windsor Üniversitesinde geçirmiştir. Resimler

Kahire Zamanı - Cairo Time izle

Kahire Zamanı - Cairo Time izle

Fragman Izle





Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviemax festival hd, cairo time konusu, digiturk 2015 filmleri, cairo time izle, kahire zamanı izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.