TIKLA ARA

Kadeşim - My Broters

Üç küçük erkek kardeş bir Cadılar Bayramı'nda ölüm döşeğindeki babalarının saatini değiştirmek için maceralı bir yolculuğa çıkarlar.


Kadeşim - My Broters filmini Digiturk Moviemax Family HD kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Kadeşim - My Broters

Kadeşim - My Broters izle

İlk Gösterim tarihi: Kadeşim - My Broters filmini  Digiturk 30 Cuma 20:30 Moviemax Family HD kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

2010 - İrlanda Tür : Dram türündeki Kadeşim - My Broters filmin yönetmenliğini Paul Fraser yapıyor.Film oyuncuları Kate Ashfield , Sarah Greene , Eamonn Hunt , Timmy Creed , Paul Courtney  oluşmaktadır.

Kadeşim - My Broters

Fakirlik içinde yaşayan L'Tisha, engeli oğlu Isaiah'ı büyük oğluna emanet ederek hayata gözlerini yumar.Yıllar gecmiş ve James kardeşine zarar gelmemesi için mücadele etmektedir.En büyükleri 17, en küçükleri 7 yaşındaki üç kardeş vahşi İrlanda topraklarında macera dolu bir yolculuğa çıkarlar. Üç küçük erkek kardeş bir Cadılar Bayramı'nda ölüm döşeğindeki babalarının saatini değiştirmek için maceralı bir yolculuğa çıkarlar.

Resimler

Kadeşim - My Broters izle

 

Kadeşim - My Broters izle

 

 Fragman İzle








Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviemax festival hd, my broters konusu, digiturk 2015 filmleri, my broters izle, kadeşim izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.