TIKLA ARA

Jupiter Yükseliyor - Jupiter Ascending

Jupiter Jones, sıradan bir genç kadın gibi yaşarken bir anda dünyayı kurtarma işini üstlenir yanlız onunda yardıma ihtiyacı vardır, Evrenin Kraliçesi tarafından öldürülme tehlikesi vardır.


Jupiter Yükseliyor - Jupiter Ascending filmini Digiturk Salon 1 kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Jupiter Yükseliyor - Jupiter Ascending

Jupiter Yükseliyor - Jupiter Ascending izle

İlk Gösterim tarihi: Kazanma ZamanıThe Winning Season filmini 18.6.2015 23:25 - 00:49 tarihinde Digiturk Salon 1 kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Jupiter Yükseliyor - Jupiter Ascending

2015 - ABD Bilim Kurgu, Aksiyon Jupiter Yükseliyor - Jupiter Ascending filmin yönetmenliğini Wes Anderson yaptığı Oyuncuların Cate Blanchett, Owen Wilson, Meryl Streep, Michael Gambon, Bill Murray'ten oluşmaktadır.

Jupiter Jones, sıradan bir genç kadın gibi yaşarken bir anda dünyayı kurtarma işini üstlenir yanlız onunda yardıma ihtiyacı vardır, Evrenin Kraliçesi tarafından öldürülme tehlikesi vardır. Ancak dünya dışından başka birisi onu kurtarır. Ve Evrenin Kraliçesi'nin hükümdarlığını sona erdirmesi için o Jupiter Jones ihtiyacı vardır.

Milena Markovna Kunis
, sinema dünyasında bilinen adıyla Mila Kunis, Ukrayna doğumlu ABD'li aktris. Oynadığı birçok filmin yanı sıra en çok Siyah Kuğu filmindeki Lilly rolüyle sinemaseverler tarafından tanınmaktadır.Kunis, 1983'te Yahudi bir ailenin 2. çocuğu olarak Çernivtsi şehrinde doğdu. Annesi fizik öğretmeni, babası makine mühendisiydi. 7 yaşındayken ailesiyle birlikte ABD'ye göç etti ve Los Angeles'a yerleşti.1994'ten beri Hollywood yapımlarında rol almaktadır.

Channing Matthew Tatum
, Amerikalı aktör ve film yapımcısı. Kariyerine model olarak başladı ve filmlerde rol alarak kariyerine devam etti. Halk Düşmanları, G.I. Joe: Kobra'nın Yükselişi gibi filmlerde oynadı.

Shaun Mark Bean
olan oyuncu 17.04.1959'da Sheffield, Yorkshire, İngiltere'de doğdu. Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring filmindeki Boromir karakteriyle kendisinden söz ettirmiştir. Abigail Cruttenden ile beraberliğinden Evie Natasha adında, Melanie Hill'den olan Lorna ve Molly adlarında üç kızı var.

Edward John
David Redmayne, Oscar ödüllü İngiliz tiyatro ve sinema oyuncusu. 2006 yılından beri sinema dünyasında bulunan Redmayne, 2014'te oynadığı Her Şeyin Teorisi filmindeki Stephen Hawking performansıyla büyük takdir topladı ve Oscar dahil birçok ödül kazandı.

Resimler

Jupiter Yükseliyor - Jupiter Ascending izle

Jupiter Yükseliyor - Jupiter Ascending izle

Fragman İzle





Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: salon 1 izle, jupiter ascending konusu, digiturk 2016 filmleri, jupiter ascending izle, jupiter yükseliyor izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.