TIKLA ARA

Jack Ryan: Gölge Ajan - Jack Ryan: Shadow Recruit

CIA ajanı Jack Ryan, terörist saldırılarla Amerikan ekonomisine zarar vermek isteyen bir senaryonun hayata geçmesine engel olmaya çalışır.


Jack Ryan: Gölge Ajan - Jack Ryan: Shadow Recruit filmini Digiturk Salon1 kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Jack Ryan: Gölge Ajan - Jack Ryan: Shadow Recruit

Jack Ryan: Gölge Ajan - Jack Ryan: Shadow Recruit izle

İlk Gösterim tarihi: Jack Ryan: Gölge Ajan - Jack Ryan: Shadow Recruit filmini  Digiturk Temmuz 2014  Salon 1 kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Jack Ryan: Gölge Ajan - Jack Ryan: Shadow Recruit

2014 - ABD Tür : Aksiyon , Gerilim , Gizem türündeki Jack Ryan: Gölge Ajan - Jack Ryan: Shadow Recruit filmin yönetmenliğini Kenneth Branagh yaptığı Oyuncuların Keira Knightley , Kevin Costner , Chris Pine , Kenneth Branagh , Colm Feore'ten oluşmaktadır.

Jack Ryan: Gölge Ajan, bizleri çok satan roman yazarı Tom Clancy'nin popüler karakteri Jack Ryan'ın Wall Street'te finansal analiz olarak çalışırken CIA öncesi günlerine götürüyor. Ryan (Chris Pine) global finansal terörizmi araştırmak çin CIA (Kevin Costner) tarafından işe alınır. Amerikan ekonomisini batıracak bir komplo açığa çıkınca Jack, bilgisayar monitörünün başından kalkıp, kompolonun ardındaki Rus işadamının (Kenneth Branagh )karşısına çıkmak için Moskova'ya gitmek zorunda kalır.

Keira Knightley (d. 26 Mart 1985, Teddington , İngiltere) Oscar'a aday gösterilmiş İngiliz sinema oyuncusu. Yönetmenliğini Joe Wright'ın yaptığı Jane Austen'ın Gurur ve Önyargı kitabından uyarlanan Aşk ve Gurur isimli 2005 yapımı filmde canlandırdığı Elizabeth Bennet rolü ile Oscar, Altın Küre, ve Satellite ödüllerine aday gösterildi. 20 yaşında Oscar'a aday gösterilen Knightley, En İyi Kadın Oyuncu Akademi Ödülü'ne en genç aday gösterilen 3. kişi oldu.

Kevin Michael Costner, ABD'li sinema oyuncusu ve yönetmen. Genellikle kendi filmlerini yönetmiştir. Aldığı Oscar, BAFTA ve Altın Küre ödüllerinin yanı sıra oyunculuğuyla 6 kez Razzie ödülüne layık görülmüştür. Fanatik bir Arsenal taraftarıdır. Sinemanın yanı sıra aynı zamanda Modern West adlı bir rock grubunda da vokalistlik yapmaktadır.

Christopher Whitelaw Pine, ABD'li sinema oyuncusu. Chris Pine Mayıs 2009'da gösterime giren Star Trek filminde Kaptan Kirk rolünü oynamıştır. Daha sonra filmin devamı olan Star Trek Into Darkness'da yer almıştır. 15'in üzeri filmde yer alan ünlü oyuncu including: The Princess Diaries 2: Royal Engagement (2004), Just My Luck (2006), Smokin' Aces (2007), Unstoppable (2010), This Means War (2012), ve Rise of the Guardians (2012) gibi filmlerde yer almıştır.

Resimler

Jack Ryan: Gölge Ajan - Jack Ryan: Shadow Recruit izle

 

Jack Ryan: Gölge Ajan - Jack Ryan: Shadow Recruit izle

 

 Fragman İzle








Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: salon 1 izle, jack ryan: shadow recruit izle, digiturk 2015 filmleri, jack ryan: shadow recruit konusu, jack ryan: gölge ajan izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.