TIKLA ARA

İyi Bir Yalan - The Good Lie

Sudan'dan Amerika'ya gelen ve burada kendilerine yeni bir hayat kurmaya çalışan 3 gencin hayat hikayesi sinemaya taşınıyor.


İyi Bir Yalan - The Good Lie filmini Digiturk Moviemax Premier HD kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

İyi Bir Yalan - The Good Lie

İyi Bir Yalan - The Good Lie izle

İlk Gösterim tarihi: İyi Bir Yalan - The Good Lie filmini 12 Ekim 2015 Pazartesi 21:01 tarihinde Digiturk Moviemax Premier HD kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

İyi Bir Yalan - The Good Lie

2014 - ABD Dram İyi Bir Yalan - The Good Lie filmin yönetmenliğini Philippe Falardeau yaptığı Oyuncuların Reese Witherspoon, Corey Stoll, Thad Luckinbill, Sarah Baker, Clifton Guterman'ten oluşmaktadır.

Sudan'dan Amerika'ya gelen ve burada kendilerine yeni bir hayat kurmaya karar veren 3 gencin hayat hikayesini anlatıyor. Ve burada gençlerin karşısına çıkan bir kadının onları yeniden hayata kazandırabilmek için göstermiş oldugu zorlu mücadele filmde anlatılmaktadır.

Reese Witherspoon
22 Mart 1976'da Nashville, Tennessee'de dünyaya gelen ünlü yıldız 7 yaşından itibaren modellik yapmaya ve TV reklamlarında rol almaya başlar. 1991'de 14 yaşındayken Wildflower adlı TV filminde küçük bir rol kapan sanatçı aynı sene onu tüm dünyaya tanıtan The Man in the Moonda rol alır. Güzel oyuncu bu filmde hayatında ilk defa aşık olan erkeksi bir kızı canlandırır ve sinema seyircisinden ve dünyanın dört bir yanındaki eleştirmenlerden tam puan almayı başarır.

Juno Hairspray
gibi sinema tarihinin önemli filmlerinde rol almıştır ve Kayıp Balık Nemo gibi animasyonlarda seslendirmecilik yapmıştır.Emmy ödülü kazanmıştır. Allison Brooks Janney adıyla 19 Kasım 1959 'da Amerika'da doğmuştur.

Anna Helene Paquin, Kanada doğumlu Yeni Zelandalı oyuncu. 11 yaşındayken The Piano filmindeki performansıyla birlikte En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu ödülünü kazanmıştır. Bu başarısıyla birlikte Oscar tarihindeki bu ödülü kazanan en genç ikinci oyuncu olmuştur. Daha sonra bir çok filmde rol almıştır. Bunların başında Fly Away Home, She's All That, Almost Famous ve The X-Men serisi gelmektedir.

Juan Moreno
İlk evliliğinden iki çocuğu olan Reno, 1996'da ikinci evliliğini Nathalie Dyszkiewicz ile yapar ve bu evlilikten de 2 çocukları olur.

Resimler

İyi Bir Yalan - The Good Lie izle

İyi Bir Yalan - The Good Lie izle

Fragman İzle




Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviemax premier hd, the good lie izle, digiturk 2016 filmleri, the good lie konusu, İyi bir yalan izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.