TIKLA ARA

İşçi Bayramı - Labor Day

Labor Day, bir taraftan ergenliğin getirdiği sorunlarla mücadele ederken bir taraftan da evin erkeği olmaya çalışıp toplumdan uzaklaşmış annesi Adele'e bakmaya çalışan 13 yaşındaki Henry Wheeler'ın hikâyesini konu ediyor.


İşçi Bayramı - Labor Day  filmini Digiturk Salon 1 kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

İşçi Bayramı - Labor Day

İşçi Bayramı - Labor Day  izle

İlk Gösterim tarihi:İşçi Bayramı - Labor Day  filmini 19.9.2014 11:40 - 13:27 Digiturk Salon 1 kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

İşçi Bayramı - Labor Day

2013 - ABD Tür : Dram türündeki İşçi Bayramı - Labor Day filmin yönetmenliğini Jason Reitman yaptığı Oyuncuların Kate Winslet , Tobey Maguire , Josh Brolin , Clark Gregg , James Van Der Beek'ten oluşmaktadır.

Labor Day, bir taraftan ergenliğin getirdiği sorunlarla mücadele ederken bir taraftan da evin erkeği olmaya çalışıp toplumdan uzaklaşmış annesi Adele'e bakmaya çalışan 13 yaşındaki Henry Wheeler'ın hikâyesini konu ediyor. Okul alışverişine çıktıkları sırada Henry ve annesi hem korkutucu hem de yardıma muhtaç Frank Chambers'la karşılaşır ve sonra da kaçak bir suçlu olduğu ortaya çıkan bu adam, kendisini yanlarına almaları için anne-oğlu ikna eder. İşçi Bayramı'nın olduğu bu uzun hafta sonunda meydana gelen olaylar, anne-oğlu hayatlarının geri kalanını şekillendirecektir.

Resimler

İşçi Bayramı - Labor Day  izle

 

İşçi Bayramı - Labor Day  izle

 

 Fragman İzle








Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: salon 1 izle, labor day konusu, digiturk 2015 filmleri, labor day izle, işçi bayramı izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.