TIKLA ARA

İntikam Ateşi - A Man Apart

Sokaktaki sert taktikleri yüzünden 'silahşörler' takma adıyla anılan iki polis Sean Vetter ve ortağı Demetrius Hicks Birleşik Devletler-Meksika sınırı boyunca uzanan uyuşturucu hattına karşı mücadeleye girişirler.


İntikam Ateşi - A Man Apart filmini Digiturk Moviemax Action HD kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

İntikam Ateşi - A Man Apart

İntikam Ateşi - A Man Apart izle

İlk Gösterim tarihi: İntikam Ateşi - A Man Apart filmini 18.11.2015 08:00 - 09:51 tarihinde Digiturk Moviemax Action HDkanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

İntikam Ateşi - A Man Apart

2003 - Almanya, ABD Aksiyon, Dram, Suç İntikam Ateşi - A Man Apart filmin yönetmenliğini F. Gary Gray yaptığı Oyuncuların Vin Diesel, Timothy Olyphant, Ken Davitian, Jacqueline Obradors, Larenz Tate'ten oluşmaktadır.

Sokaktaki sert taktikleri yüzünden 'silahşörler' takma adıyla anılan iki polis Sean Vetter  ve ortağı Demetrius Hicks  Birleşik Devletler-Meksika sınırı boyunca uzanan uyuşturucu hattına karşı mücadeleye girişirler. Bu iki DEA ajanının mücadelesi meyvasını verecek ve Baja Cartel'in en önemli adamlarından Memo Lucero yakalanacaktır. Lucero azami güvenliğe sahip bir hapishaneye tıkıldıktan sonra, Vetter, işinin sert gerçeklerinden uzaktaki sığınağına, evine, karısına dönebilecektir.

Vin Diesel
astrolog/psikiyatrist annesi ve üvey babası tarafından büyütülmüştür. Aktörlükle ilgili ilk deneyimini sekiz yaşındayken şans eseri yaşamıştır. O ve arkadaşları gizlice bir tiyatro binasına girip zarar verirken bir görevli onları durdurmuş ve her birine vereceği roller için 20 dolar teklif etmişti. Her gün okuldan sonra çalışmalara gittiler. Orada Vin'in tecrübesiz karyeri babası tarafından yönetilen New York'taki bir Broadway dışı tiyatroda gelişti. 17 yaşındayken para kazanmak için New York'taki kulüplerde koruma olarak çalıştı. Bu zaman içinde adını 'Vin Diesel' olarak değiştirdi.

Timothy David Olyphant
, Amerikalı aktör. 2007 yapımı Hitman filmindeki Ajan 47 rolüyle hatırlanmaktadır.
Amerika televizyonlarında yer alan bir çok dizide rol alan Timothy Olyphant'ın en çok bilinen dizileri Deadwood, Justified ve Damages'dır. Bunların haricinde Scream 2, Gone in 60 Seconds, Go, The Broken Hearts Club: A Romantic Comedy, Dreamcatcher, Live Free or Die Hard/Die Hard 4.0, The Girl Next Door, A Perfect Getaway, The Crazies, Hitman, I Am Number Four, ve Rango gibi filmlerde de rol almıştır.

Jamie Foxx
1967 senesinde Texas'da doğan Amerikalı aktör ve müzisyen Eric Marlon Bishop, üç yaşındayken büyükannesinin teşvikiyle küçük yaşta müzikle ilgilenerek piyano eğitimi almaya başladı. 1980'lerde Los Angeles'a taşınarak müzikal kariyerine başlama kararı alan Bishop, 1989 senesinde bir kız arkadaşının davetiyle bir gece kulübünde sahneye çıkarak komedi tarzında bir performans sergiledi.

Kerry Washington
1977 new york bronx doğumlu amerikalı aktris. kendisini 2004 yapımı ray charles'ın hayatını anlatan ray filminde della bea robinson olarak izledik. 2006 yapımı the last king of scotland filminde idi amin'in dr. nicholas garrigan ile yasak aşk yaşayan karısı kay amini canlandırdı.

Resimler

İntikam Ateşi - A Man Apart izle

İntikam Ateşi - A Man Apart izle

Fragman İzle




Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviemax action hd, a man apart izle, digiturk 2016 izle, a man apart izle, İntikam ateşi izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.