TIKLA ARA

İngiliz Hasta - The English Patient

Hiç bilinmeyen dünya üzerindeki toprakların haritasını çıkarmakla görevli bir çizim ustası. 2. dünya savaşında geçen hikayede bir uçak kazasında Almays'ın vucüdunda yanıklar oluşur ve yatağa düşer.


İngiliz Hasta - The English Patient filmini Digiturk Moviemax Stars HD kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

İngiliz Hasta - The English Patient

İngiliz Hasta - The English Patient izle

İlk Gösterim tarihi: Kazanma Zamanı İngiliz Hasta - The English Patient filmini 11.8.2015 20:45 - 23:16 tarihinde Digiturk Moviemax Stars HD kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

İngiliz Hasta - The English Patient

1996 - ABD, İngiltere Dram ,Romanik, Savaş İngiliz Hasta - The English Patient filmin yönetmenliğini Anthony Minghella yaptığı Oyuncuların Ralph Fiennes, Colin Firth, Willem Dafoe, Juliette Binoche, Naveen Andrews'ten oluşmaktadır.

Hiç bilinmeyen dünya üzerindeki toprakların haritasını çıkarmakla görevli bir çizim ustası. 2. dünya savaşında geçen hikayede bir uçak kazasında Almays'ın vucüdunda yanıklar oluşur ve yatağa düşer. Ona bakacak kişi Hanna adında bir hemşiredir. Eski bir italyan manastıran kalmaya başlayan Almays gizemli geçmişini hatırlamaya başlar.

Juliette Binoche
(9 Mart 1964 Paris, Fransa), Fransız oyuncu. Tiyatro yönetmeni ve heykeltıraş bir baba ile oyuncu bir annenin kızı. Conservatoire National Supérieur d'Art Dramatique de Paris'de oyunculuk eğitimi aldı. 18 yaşına geldiğinde bağımsız bir yapım olan Pascal Kane imzalı Liberty Belle'de küçük bir rol aldı. Yaklaşık beş yıl boyunca kasiyerlik ve modellik yaptı. 1985 yılında 'Je vous salue, Marie' adlı filmde yönetmen Jean-Luc Godard ile birlikte çalıştı.

William J. Dafoe
Amerikalı sinema ve tiyatro oyuncusu. Hem Hollywood, hem de Dünya sinemasında çok önemli filmlerde başrol ve yardımcı rollerde oynamıştır.Appleton, Wisconsin'de doğdu. 1986 yapımı Platoon filmindeki Çavuş Elias rolüyle En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu dalında Oscar'a aday gösterildi. 1988'de The Last Temptation of Christ filminde Hz. İsa'yı, 1996'da İngiliz Hasta filminde Kanadalı ajan David Caravaggio'yu canlandırdı.

Colin Andrew Firth
, 1960 doğumlu İngiliz tiyatro ve sinema oyuncusu. 1984 yılındaki Another Country filmindeki Tommy Judd rolü ile ünlendi, 2010'da Zoraki Kral (The King's Speech) filmindeki 6. George rolüyle Oscar ödülünün sahibi oldu.

Resimler

İngiliz Hasta - The English Patient izle

İngiliz Hasta - The English Patient izle

Fragman İzle




Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviemax stars hd, the english patient izle, digiturk 2016 filmleri, the english patient konusu, İngiliz hasta izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.