TIKLA ARA

İlk Görüşte Aşk - Une rencontre

Filmde mutlu bir yuvası olan orta yaşlarda bir adamın bir partide bir kadınla tanışmasıysa hayatının değişmesi anlatılmaktadır.


İlk Görüşte Aşk - Une rencontre filmini Digiturk Moviemax Festival HD kanalindan yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

İlk Görüşte Aşk - Une rencontre

İlk Görüşte Aşk - Une rencontre izle

Ilk Gösterim tarihi:İlk Görüşte Aşk - Une rencontrefilmini 25.02.2015 18:46 - 20:36 DigiturkMoviemax Festival HD kanalinda yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

İlk Görüşte Aşk - Une rencontre

2014 - Fransa Tür : Romantik türündeki İlk Görüşte Aşk - Une rencontre filmin yönetmenligini Lisa Azuelos yaptigi Oyuncularin Sophie Marceau , François Cluzet , Niels Schneider , Simon DeSilva , Stuart Matthews'ten olusmaktadir.

Pierre (François Cluzet) 15 yıldır evli, eşi ve çocuklarıyla mutlu bir hayat sürmekte olan orta yaşlı bir adamdır. Bir partide tanıştığı Elsa (Sophie Marceau) ile aralarında hemen bir aşk filizlenir. Ancak hem Pierre'in karısını sevmesi, hem de Elsa'nın evli biriyle birlikte olmak istememesi, onları birlikte olabilmek adına başka arayışlara itecektir.

Sophie Marceau 14 yaşına kadar spotlardan uzak bir yaşam süren Sophie, yakın bir arkadaşından Fransız yönetmen Claude Pinoteau'nun yeni yüzler aradığını duydu ve yönetmenin bir gençlik filmi olan La Boum adlı filminde rol almak için başvurdu. Seçmeleri kazandı ve film çok büyük iş yaparken bu gencecik başrol oyuncusu da bir anda Fransa'nın diline düşüverdi. Ertesi yıl filmin hemen ikincisi çekildi ve tabii ki Sophie yine başroldeydi. Henüz 17 yaşında 1 milyon fransız frangı ücret almış ve olay yaratmıştı. Bu arada ünlü Polonyalı yönetmen Zulawski'yle tanışan Marceau, onun filmi L'amour Braque'da oynadı. Film onun dünya çapında tanınmasını sağladı. Bu arada özel hayatını da Zulawski ile paylaşmaya başlamıştı. Artık Fransız filmlerinin değişmez oyuncusuydu. Güzelligi ve yeteneği ile herkesi büyülüyordu.

Niels Schneider, oyunculuk kariyerine hem sinema hem de televizyonda devam etmektedir. Çeşitli televizyon yapımlarının yanında pek çok kısa filmde de yer alan Schneider’in yer aldığı ilk uzun metraj film, Yves-Christian Fournier’in zorlayıcı filmi ‘Tour est Parfait’ oldu. 2007’den itibaren Xavier Dolan’ın ilk filmi ANNEMİ ÖLDÜRDÜM’ü dahil olmak üzere beş filmde yer alan oyuncu en sonra Michael Youn’un 2010 yapımı ‘Fatal’ında oynadı.

Resimler

İlk Görüşte Aşk - Une rencontre izle

İlk Görüşte Aşk - Une rencontre izle

Fragman Izle





Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviemax festival hd, une rencontre izle, digiturk 2015 filmleri, une rencontre konusu, İlk görüşte aşk izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.