TIKLA ARA

İkizler Projesi

Kiralık katil Henry, bu işi bırakmak ister. Fakat kendisini öldürmek için peşine bir ajan takılır. Bu ajan, Henry'nin klonudur ve aralarında zorlu bir savaş başlar.


İkizler Projesi izle

2019 - ABD, Çin, Aksiyon türündeki İkizler Projesi(Gemini Man) filminin yönetmenliğini Ang Lee yapıyor. Oyuncuları Will Smith, Mary Elizabeth Winstead, Clive Owen'dan oluşmaktadır.

İkizler Projesi, eski bir kiralık katilin peşine düşen klonundan kurtulmak için verdiği mücadeleyi konu ediyor. Henry, işinde uzman olan bir kiralık katildir. Artık bu işlerden kurtulup hayatına yeni bir yön vermek isteyen Henry, bir anda kendisini büyük bir girdabın içinde bulur. Kiralık katilin peşine, kendisini öldürmek için gizli bir ajan düşmüştür. Üstelik peşindeki ajan, Henry'den 25 yıl önce alınan genlerle oluşturulan bir klondur. Henry, her hareketini önceden tahmin edebilen bu klonunda kurtulmak için zorlu bir savaş vermek zorunda kalır.

Resimler

İkizler Projesi izle

İkizler Projesi izle

Fragman İzle



Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: bein movies premiere, ikizler projesi, ikizler projesi konusu, ikizler projesi izle, ikizler projesi fragmanı,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.