TIKLA ARA

İki Hayat - Two Lives - Zwei Leben

Katrine 2. Dünya Savaşı sırasında Alman bir askerin Norveçli bir kadınla ilişkisi sonucu doğmuş, Doğu Almanya'da büyümüş, 20 yıldır ailesiyle birlikte Norveç'te yaşamakta olan mutlu bir insandır.


İki Hayat - Two Lives - Zwei Leben filmini Digiturk Moviemax Festival HD kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

İki Hayat - Two Lives - Zwei Leben

İki Hayat - Two Lives - Zwei Leben izle

İlk Gösterim tarihi:İki Hayat - Two Lives - Zwei Leben 29.8.2014 19:38 - 21:11 filmini Digiturk Moviemax Festival HD kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

İki Hayat - Two Lives - Zwei Leben

2012 - Norveç , Almanya Tür : Dram türündeki İki Hayat - Two Lives - Zwei Leben filmin yönetmenliğini Georg Maas yaptığı Oyuncuların Liv Ullmann , Juliane Köhler , Ken Duken , Dennis Storhøi , Rainer Bock'ten oluşmaktadır.

1990'da Norveç'te geçen filmde Katrine adında orta yaşlı bir kadının öyküsü anlatılıyor. Katrine 2. Dünya Savaşı sırasında Alman bir askerin Norveçli bir kadınla ilişkisi sonucu doğmuş, Doğu Almanya'da büyümüş, 20 yıldır ailesiyle birlikte Norveç'te yaşamakta olan mutlu bir insandır. Ancak Berlin Duvarı'nın yıkılmasının ardından ailesinden yıllarca sakladığı karanlık noktalar açığa çıkmaya başlamıştır.

Resimler

İki Hayat - Two Lives - Zwei Leben izle

 

İki Hayat - Two Lives - Zwei Leben izle

 

 Fragman İzle








Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviemax festival hd, two lives konusu, digiturk 2015 filmleri, zwei leben izle, iki hayat izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.