TIKLA ARA

Hotel Transylvania 2 - Otel Transilvanya 2

Daha önce insanlara kapısını kapalı tutan Otel Transilvanya, artık insan müşterileri de kabul etmeye başlamıştır. Birbirinden ürkütücü yaratıklar, insanlarla birlikte yaşamaktadır.


Hotel Transylvania 2 - Otel Transilvanya 2 filmini Digiturk Salon 1 Oscars HD kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Hotel Transylvania 2 - Otel Transilvanya 2

Hotel Transylvania 2 - Otel Transilvanya 2 izle

İlk Gösterim tarihi: Hotel Transylvania 2 - Otel Transilvanya 2 filmini 10 Şubat 2016 Çarşamba 11:00 tarihinde Digiturk Salon 1 Oscars HD kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Hotel Transylvania 2 - Otel Transilvanya 2

2015 - ABD, Animasyon, Aile, Aksiyon, Fantastik, Komedi Hotel Transylvania 2 - Otel Transilvanya 2 filmin yönetmenliğini Genndy Tartakovsky yaptığı Oyuncuların Adam Sandler, Selena Gomez, Kevin James, Steve Buscemi, David Spade'ten oluşmaktadır.

Daha önce insanlara kapısını kapalı tutan Otel Transilvanya, artık insan müşterileri de kabul etmeye başlamıştır. Birbirinden ürkütücü yaratıklar, insanlarla birlikte yaşamaktadır. Misafirler arasında Dracula'nın yarı insan yarı vampir torunu Dennis de vardır. Anne babasının yokluğunda çok sevdiği torunuyla ilgilenen Drak, Dennis'in hiçbir vampirlik belirtisi göstermediğini görür ve ona vampir olmanın tüm gerekliliklerini öğretmeye karar verir.

Adam Richard Sandler
, Amerikalı aktör.17 yaşında Adam bazı küçük gösterilerle çok beğenildi ve daha sonra stand up konusunda iyi olduğunu anladı. 80'li yılların ortasında The Cosby Show'da Theo Huxtable'in arkadaşı Smittyi bir sezon oynadı. 17 yaşında kardeşinin zoruyla yaptığı gösteriden sonra onu komedyen Dennis Miller keşfetti. Adam o zamanlar sadece bir dizide bir de MTV'de gözükmüştü. Miller onu Satuday Night Live'nin yapımcısı Lorne Michaelsle buluşturdu.

Selena Marie Gomez
, 22 Temmuz 1992'de Grand Prairie, Texas'ta doğan Amerikalı oyuncudur. Ailesinin tek çocuğudur. Selena'nın annesi Dallas'taki yerel tiyatrolarda sahne alıyordu. Çocukluğunda hep annesinin provalarını seyreder. Selena Gomez Dallas'taki bir ajans tarafından keşfedilir. İlk rolünü 7 yaşında Barney & Friends filminde aldı.

Kevin George Knipfing
(26 Nisan 1965, Mineola, New York) ABD'li komedyen ve Emmy Ödülü adayı aktör. The King of Queens dizisinde Carry'nin eşi Doug Hefferman rolü ile bilinmektedir.

Steve Buscemi
En bilinen rolleri Reservoir Dogs filmindeki Mr. Pink, Con Air filmindeki Garland Greene, Armageddon'da ki Rockhound, The Big Lebowski'de ki Donny ve Fargo filmindeki Carl Showalterdır.Buscemi sıklıkla filmlerde nevrotik ve paranoid karakterleri canlandırmıştır. Coen Kardeşlerin filmlerinde bu nedenle sıkça gözlenen sanatçı Adam Sandler filmlerinde de komedi tarzında kendine yer edinmiştir.

Resimler

Hotel Transylvania 2 - Otel Transilvanya 2 izle

Hotel Transylvania 2 - Otel Transilvanya 2 izle

Fragman İzle




Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: salon 1 oscars hd, otel transilvanya 2 konusu, digiturk 2016 izle, otel transilvanya 2 izle, hotel transylvania 2 izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.