TIKLA ARA

Her Gün Aynı Gün - Repeaters

Üç genç kendilerini adeta bir kabusun ortasında bulurlar. Devamlı aynı güne uyanmaktadırlar. Bu durumu düzeltmek için zamana karşı yarışırlar.


Her Gün Aynı Gün - Repeaters filmini Digiturk Moviemax Premier HD kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Her Gün Aynı Gün - Repeaters

Her Gün Aynı Gün - Repeaters izle

İlk Gösterim tarihi: Her Gün Aynı Gün - Repeaters filmini 22.4.2014 14:55 - 16:20 Digiturk  Moviemax Premier HD kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Her Gün Aynı Gün - Repeaters

2010 - Kanada Tür : Bilim Kurgu , Aksiyon , Dram , Gerilim türündeki Her Gün Aynı Gün - Repeaters filmin yönetmenliğini Carl Bessai yaptığı Oyuncuların Amanda Crew , Dustin Milligan , Alexia Fast , Anja Savcic , Gabrielle Rose 'ten oluşmaktadır.

Filmde,Rehabilitasyon kliniğindeki 3 gence bir gece elektrik çarpıyor ve birden aynı günü tekrar tekrar yaşamaya başlıyorlar. ama sürekli aynı güne uyanmalarına rağmen üçü de hatırlıyor. ve sonra suçlar işlemeye başlıyorlar ve işler karışmaya başlıyor.

Amanda Crew Kariyeri eğlence sektöründe hip-hop,tap ve jazz danslarıyla başladı.Büyük patlamasını Tanis rolüyle Kanada yapımı bir dizi olan 15/Love After da yaptı. 2 sezon bu dizide oynadı. Ayrıca Life As We Know It ve Smallville dizilerinde de ufak da olsa rol aldı. Sinemada ise Final Destination 3 ve She's the .

Shahrukh Khan (Shah Rukh Khan veya SRK olarak da bilinir), Hint sinema oyuncusu. Bollywood'un dünya sinemasına armağan ettiği en yetenekli aktörlerden biridir.Kariyerine, 1988 yılında rol aldığı televizyon dizisi 'Fauji' ile başladı. 1989'da 'Circus' adlı bir dizide ufak bir rol aldı. Aynı yıl, In Which Annie Gives It Those Ones adlı TV filminde yine ufak bir rolde yer aldı. Ailesini kaybettikten sonra New Delhi'den Mumbai'ye taşındı (1991) .

Shailene Diann Woodley, ABD'li aktris. Woodley, The Secret Life of the American Teenager dizisindeki Amy Juergens rolüyle ünlendi.1991'de Simi Valley, California'da dünyaya geldi. Woodley'nin anne ve babası eğitimciydi, 15 yaşında anne-babasının ayrıldığı dönemde skolyoz (omurga eğriliği) teşhisi kondu ve uzun bir süre sırt desteği kullanmak zorunda kaldı. Sinema dünyasına adım atmadan önce iç mimarlık okuma hayalleri kuran Woodley, TV'de küçük rollerle oyunculuğa adım attı. İlk önemli rolünde, 2003'te The O.C. dizisinde Marissa Cooper'ın kardeşi Kaitlin rolünde izleyicilerle buluştu. Woodley çeşitli dizi ve filmlerde oynamaya devam ettikten sonra 2008'de The Secret Life of the American Teenager dizisinde oynamaya başladı. Tam 5 sezon bu dizide oynayıp Amy Juergens karakterine hayat verdi..

Resimler

Harold And Kumar 3 - A Very Harold & Kumar Christmas izle

 

Harold And Kumar 3 - A Very Harold & Kumar Christmas izle

 

 Fragman İzle








Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviemax premier hd, repeaters izle, digiturk 2015 filmleri, repeaters konusu, her gün aynı gün izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.