TIKLA ARA

Hayat Kolay Değil - Lifes No Piece of Cake

Büyük ve mutlu bir ailenin talihsiz bir kaza sonucu anneleri kaybetmesiyle psikolojik bir tarnva yaşanır. Markus, karısının yokluğunu kabul etmez ve geçmişine sarılır.


Hayat Kolay Değil - Life's No Piece of Cake  filmini Digiturk Moviemax Fesival HD kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Hayat Kolay Değil - Life's No Piece of Cake

Hayat Kolay Değil - Life's No Piece of Cake izle

İlk Gösterim tarihi: Hayat Kolay Değil - Life's No Piece of Cake  filmini 20.2.2015 17:52 - 19:25 tarihinde Digiturk Moviemax Festival HD kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Hayat Kolay Değil - Life's No Piece of Cake

2012 - Almanya Dram Hayat Kolay Değil - Life's No Piece of Cake  filmin yönetmenliğini André Erkau yaptığı Oyuncuların Adam Bousdoukos, Franz Dinda, Wotan Wilke Möhring, Sybille J.Schedwill, Rosalie Thomass'ten oluşmaktadır.

Büyük ve mutlu bir ailenin talihsiz bir kaza sonucu anneleri kaybetmesiyle psikolojik bir tarnva yaşanır. Markus, karısının yokluğunu kabul etmez ve geçmişine sarılır. Bu tarnvadan en çok etkilenenlerden15 yaşındaki kızları Kim ise, Alex adında bir serseriyle Danimarka'ya kaçar.

Sir Ben Kingsley, Hint kökenli İngiliz sinema sanatçısı. 1943'te Scarborough, Yorkshire'de Krishna Pandit Bhanji adıyla doğdu ve Pendlebury'de büyüdü. Salford Üniversitesinde öğrenim gördü. Daha sonra Lancashire'da şimdi ki Ben Kingsley Tiyatrosuna evsahibi olan Pendleton Koleji'nden eğitim aldı. Babası Harji Bhanji Kenya asıllı Hintli bir tıp doktoru, annesi Anna Lyna Mary 1920'lerde sinemayla ilgilenmiş eski bir aktristti.

Stellan Skarsgård İsveçli sinema oyuncusu olan Stellan Skarsgård, Karayip Korsanları serisindeki Bootstrap Bill rolüyle tanınmaktadır. Bu filmle birlikte 1997 yapımı olan Good Will Haunting filmindeki Prof. Gerald Lambeau rolüylede ismini herkese tanıtmıştır.

Elyas M'Barek, 1982 doğumlu Alman aktör.Avusturyalı bir anne ve Tunuslu bir babanın oğlu olarak Münih'te doğdu. Joseph adında bir kardeşi vardır. İlk olarak Dennis Gansel'in yönettiği Mädchen, Mädchen (2000) filmiyle sinema dünyasına adım attı. Alman ARD televizyonunun 2005-2008 yılları arasında yayınladığı Türkisch für Anfänger (Yeni Başlayanlar İçin Türkçe) adlı televizyon dizisinde Cem Öztürk adında maço bir Türk rolünü oynamıştır. Ayrıca bu dizinin 2012'de çekilen filminde de yer almıştır.

Olivier Martinez Fransa'da Consevatoire National Superieur D'Art Dramatique'de oyunculuk okuyan aktör, Yves Montand'ın rol aldığı Jean Jacques Beinex'in yönettiği 1992 yılı yapımı IP5 filmiyle kariyerine başladı. 1994 yılında Bertrand Blier'in yönettiği Marcello Mastroianni'nin rol aldığı 1,2,3 Sun filmindeki performansı ile Ümit Veren Genç Aktör dalında Cesar ödülüne layık görüldü.

Resimler

Hayat Kolay Değil - Life's No Piece of Cake izle

Hayat Kolay Değil - Life's No Piece of Cake izle

Fragman İzle





Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviemax festival hd, lifes no piece of cake izle, digiturk 2015 filmleri, lifes no piece of cake konusu, hayat kolay değil izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.