TIKLA ARA

Hayat Kitabı - The Book Of Life

Manolo, hayal peresdir kendi dunyasında farklı bir hayatı vardır ama gercekde ailesinin gecimi için çalışması gerekmektedir.Çok başarılı bir boğa güreşçisi olsa da asıl istediği gitar çalmaktır.


Hayat Kitabı - The Book Of Life filmini Digiturk Salon1 kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Hayat Kitabı - The Book Of Life

Hayat Kitabı - The Book Of Life izle

İlk Gösterim tarihi: Kazanma Zamanı Hayat Kitabı - The Book Of Life filmini tarihinde 29.9.2015 08:00 - 09:32 Digiturk Salon 1 kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Hayat Kitabı - The Book Of Life

2014 - ABD Animasyon, 3 Boyutlu, Aile, Komedi, Macera, Müzikal Hayat Kitabı - The Book Of Life filmin yönetmenliğini Jorge R. Gutiérrez yaptığı Oyuncuların Umut Tabak, Gizem Gülen, Ali Rıza Kubilay, Ercan Demirel, Özden Ayyıldız'ten oluşmaktadır.

Manolo, hayal peresdir kendi dunyasında farklı bir hayatı vardır ama gercekde ailesinin gecimi için çalışması gerekmektedir.Çok başarılı bir boğa güreşçisi olsa da asıl istediği gitar çalmaktır. Hayallerinin prensesi Maria'ya kavuşabilmek için de en iyi arkadaşı Joaquin'le birlikte 3 farklı dünyada birbirinden fantastik maceralara atılacaktır.

Zeynep Özden Ayyıldız
, 1965'te İstanbul'da doğdu. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümünden mezun oldu. İlk oyunu, Şehir Tiyatroları' nda sergilenen 'Bir Yalan Çemberi' dir.
1993 yılında 'Bizim Tiyatro' da 'Şeytanistan' adlı oyunda rol aldı.

Mayte Michelle Rodriguez
, 12 Temmuz 1978'de Porto Riko'lu Rafael Rodriguez ve Dominik Cumhuriyeti asıllı Carmen Milady Pared'in kızı olarak Bexar County, Texas'ta dünyaya geldi. 8 Yaşındayken anne ve babası boşanan Rodriguez, annesiyle birlikte Dominik Cumhuriyeti'ne yerleşti ve dindar bir kadın olan anneannesi tarafından Yehova Şahidi olarak yetiştirildi.

Samuel Henry
John "Sam" Worthington, Avusturalyalı aktör. Sinema dünyasındaki çıkışını gişe hasılatı rekorunu kıran Avatar filmindeki Jake Sully rolüyle elde etti. Bununla birlikte Terminator Salvation filminde Marcus Wright'ı canlandırırken, Clash of the Titans serisinde Perseus karakterini canlandırmıştır.

Resimler

Hayat Kitabı - The Book Of Life izle

Hayat Kitabı - The Book Of Life izle

Fragman İzle




Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: salon 1 izle, the book of life konusu, digiturk 2016 filmleri, the book of life sinema, hayat kitabı izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.