TIKLA ARA

Hayalet Yazar - The Ghost Writer

Eski İngiltere başbakanı Adam Lang emekli olduktan sonra ABD'ye yerleşmiştir ve gözden ırak bir adada yaşamını sürdürmektedir.


Hayalet Yazar - The Ghost Writer filmini Digiturk Moviemax Stars HD kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Hayalet Yazar - The Ghost Writer

Hayalet Yazar - The Ghost Writer izle

İlk Gösterim tarihi: Hayalet Yazar - The Ghost Writer filmini  Digiturk 31 Cumartesi 21:15 Moviemax Stars HD kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Hayalet Yazar - The Ghost Writer

Dram, Gizem, Gerilim 2010 Almanya, Fransa, İngiltere türündeki Hayalet Yazar - The Ghost Writer filmin yönetmenliğini Roman Polanski yaptığı Oyuncuların Ewan McGregor , Jon Bernthal , Kim Cattrall , Tim Preece , Pierce Brosnan , Anna Botting , James Belushi , Timothy Hutton , Yvonne Tomlinson , Milton Welsh'ten oluşmaktadır.

Roman Polanski'nin imzasını taşıyan filmde Ewan McGregor, Pierce Brosnan, Olivia Williams ve Kim Cattrall başrolleri paylaşıyor.Eski İngiltere başbakanı Adam Lang emekli olduktan sonra ABD'ye yerleşmiştir ve gözden ırak bir adada yaşamını sürdürmektedir.Başbakanın anılarını yazmak üzere görevlendirilen bir yazar, kendiden önceki yazarın bıraktığı notlarda, kısa süre önce patlak veren bir skandalla ilgili ipuçları bulunduğunu düşünür.azar, araştırmaları sürerken ortaya çıkardığı gerçeklerle bir anda kendisini CIA'den silah endüstrisine, Beyaz Saray'dan Downing Street 10 adresine uzanan dehşet verici bir ağın ortasında buluyor. Buna paralel olarak da eski Başbakan, görev süresi sırasında, terörle mücadele adına, bir grup İngiliz vatandaşının gizlice CIA'e teslim edilmesine yeşil ışık yakarak, bu zanlıların işkence görmesine izin vermekle suçlanıyor. Hakkında verilen tutuklama kararı yüzünden giremediği İngiltere ve ABD'ye bol bol siyasi gönderme yaptığı filmi Polanski, İsviçre'de ev hapsindeyken çekti.

Resimler

Hayalet Yazar - The Ghost Writer izle

 

Hayalet Yazar - The Ghost Writer izle

 

 Fragman İzle








Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviesmart stars hd, the ghost writer izle, digiturk 2015 filmleri, the ghost writer konusu, hayalet yazar izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.