TIKLA ARA

Hayalet Süvari - Sleepy Hollow

New England'ın Sleepy Hallow isimli küçük bir köyünde seri cinayetler işlenmektedir. Köy halkı arasındaki efsaneye göre cinayetler geceleri ortaya çıkan, başsız bir siyah atlı tarafından işlenmektedir.


Hayalet Süvari - Sleepy Hollow filmini Digiturk Moviemax Stars HD kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Hayalet Süvari - Sleepy Hollow

Hayalet Süvari - Sleepy Hollow izle

İlk Gösterim tarihi: Hayalet Süvari - Sleepy Hollow filmini 10.4.2014 02:00 - 03:38 Digiturk  Moviemax Stars HD kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Hayalet Süvari - Sleepy Hollow

1999 - ABD , Almanya Tür : Gizem , Korku türündeki Hayalet Süvari - Sleepy Hollow filmin yönetmenliğini Tim Burton yaptığı Oyuncuların Johnny Depp , Christopher Walken , Christina Ricci , Michael Gambon , Christopher Lee 'ten oluşmaktadır.

Washington Irving'in klasik 'Sleepy Hollow Efsanesi' isimli romanından sinemaya aktarılan filmde, 1799 yılında New York'dan bir olayı araştırmak için Sleepy Hollow köyüne gelen polis müfettişi Ichabod Crane (Johnny Depp)'in şahit olduğu ve çözmeye çalıştığı garip bir olay anlatılıyor. Küçük kasabada insanlar esrarengiz şekilde öldürülmektedir. Yöre halkı cinayetleri yıllar önce kafası kesilerek öldürülen bir süvarinin işlediğine inanmaktadır. Polis Crane buna inanmaz ve Katrina Van Tassel (Christina Ricci) ile beraber katilin peşine düşer.

John Christopher Depp, bilinen adıyla Johnny Depp, Amerikalı aktör. Özellikle Tim Burton'la birlikte yaptığı çalışmalarla ve Karayip Korsanları film serisindeki Kaptan Jack Sparrow karakterini canlandırmasıyla tanınmaktadır.9 Haziran 1963'te Owensboro, Kentucky'de doğdu. Florida'da büyüdü. 12 yaşında annesinin aldığı gitarla, çevredeki gruplarda gitar çalmaya başladı. 15 yaşında bir rock müzisyeni olmak umuduyla okulu bıraktı.

Christopher Walken Akademi ödülü, SAG, ve BAFTA Ödülü sahibi, Altın Küre, Tony ve Emmy ödülü adayı Amerikalı sinema ve tiyatro oyuncusu. Akademi Ödülünü 1979 yılında en iyi yardımcı erkek oyuncu dalında The Deer Hunter filmi ile ulaşmıştır. 2002 yılında Catch Me If You Can filmi ile bir kez daha ödüle aday gösterilmiştir. Walken 1953 yılından itibaren 100'ü aşkın yapımda görev almış ve çeşitli ödüllere uzanmıştır.

Christina Ricci (12 Şubat 1980) Altın küre ve Emmy ödülü adaylığı bulunan Amerikalı oyuncu.

Christopher Lee Özellikle korku filmleri, Frankeştayn ve Drakula rolleri ile ünlenmiştir. Genellikle mistik ve karanlık rolleri canlandırmış , kariyerinde çok film olmasına rağmen Drakula'nın çeşitli seri filmleriyle ünlenmiş ve en fazla takdir edilen Drakula karakterinden birisi olmayı başarmıştır. Muazzam oyunculuğu ve sahneye olan etkisi görülmeye değerdir.

Resimler

Hayalet Süvari - Sleepy Hollow izle

 

Hayalet Süvari - Sleepy Hollow izle

 

 Fragman İzle






Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviemax stars hd, sleepy hollow konusu, digiturk 2015 filmleri, sleepy hollow izle, hayalet süvari izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.