TIKLA ARA

Hatalar - Faults

Çok özlediği kızlarını geri kazanmak isteyen aile, akıl kontrolünde dünyanın en saygın insanlarından biri olan Ansel Roth'u kendilerine yardım etmesi için tutarlar.


Hatalar - Faults filmini Moviemax Comedy HD kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Hatalar - Faults

Hatalar - Faults izle

İlk Gösterim tarihi: Hatalar - Faults filmini 13.6.2016 tarihinde Digiturk Moviemax Comedy HD kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Hatalar - Faults

2014 - ABD Dram Hatalar - Faults filmin yönetmenliğini Riley Stearns yaptığı. Oyuncuların Mary Elizabeth Winstead, Lance Reddick, Kellie Matteson, Jon Gries, Leland Orser'ten oluşmaktadır.

Claire, Faults isimli bir tarikata üye olur. Kızlarını geri kazanmak isteyen aile, akıl kontrolünde dünyanın en saygın insanlarından biri olan Ansel Roth'u kendilerine yardım etmesi için tutarlar.

Mary Elizabeth Winstead
Final Destination 3, Death Proof ve The Thing adlı korku filmlerinde rol alması nedeniyle önce "Çığlık Kraliçesi" olarak adlandırıldı. Ama diğer türlerdeki Sky High, Bobby, Live Free or Die Hard/Die Hard 4.0, Make It Happen, and Scott Pilgrim vs. the World gibi filmlerle ödüllere layık görüldü. Passions'daki performansı ile Genç Sanatçı Ödülü'ne (Young Artist Award) aday gösterildi. Bobby adlı filmin kadrosuyla birlikte SAG Ödülü'ne aday gösterildi.

Lance Reddick Maryland
'de doğmuş Amerikan tiyatro, film ve televizyon aktörüdür. The Wire dizisindeki Cedric Daniels karakteri ile ünlenmiştir. Oz dizisinde Dedektif Johnny Basil'i canlandırmış, Lost dizisinin dördüncü ve beşinci sezonlarında ve Law and Order dizisinde gözükmüştür.

Denzel Washington
28 Aralık 1954'te rahip bir babanın ve güzellik uzmanı bir annenin ortanca çocugu olarak New York'ta dünyaya geldi. Liseyi bitirdikten sonra Fordham Üniversitesi'nin Gazetecilik Bölümü'ne devam etti. İlk aktörlük deneyimlerini okul sıralarında rol aldığı öğrenci dramlarında edindi. Mezun olduktan sonra San Francisco'ya taşındı. Amerikan Tiyatro Konservatuari'na kaydını yaptırdı. Fakat bir yil sonra aktör olarak is aramak amaciyla konservatuar öğrenimini yarıda bıraktı. Oyunculuk yeteneği vardı. Ama o yeteneğine cinsel çekiciliğini de katarak televizyon dizilerinde küçük roller kapmayı başardı.

Angelina Jolie Voight
, ABD'li sinema oyuncusu ve Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komisyonu (UNHCR) İyi Niyet Elçisi. Üç Altın Küre, iki Sinema Oyuncuları Derneği Ödülü ve bir de Oscar sahibidir. Hayırsever çalışmalarıyla da tanınan Jolie, pek çok kez dünyanın en çekici insanları listelerinde yer aldı.

Resimler

Hatalar - Faults izle

Hatalar - Faults izle

Fragman İzle



Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: bein movies comedy , faults izle, digiturk 2017 izle, faults konusu, hatalar izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.