TIKLA ARA

Hangi Burç Digiturkte Ne izler?

Hangi Burç Digiturk'te Ne izler? Cevabını, ünlü Astrolog Zeynep Turan Veriyor.


 

 Olumlu gelişmeleri görebilmek için bu sorunların seni üzmesine asla izin vermemelisin. Merak etme! Kolay yıkılmayan yapın zorlukların üstesinden gelmene yardımcı olacak. Hasarsız bir Kasım geçirmek senin elinde ve aslında kolay.Gökyüzü bugün deneyimleyeceğiniz her konunun sizi maddi manevi zenginleştireceğine dikkat çekmekte. Olgunlaşırken gençleşmenin kendinizi yeniden keşfedebilmenin gücünü ele alacağınız güçlü enerjilerin olduğu keyifli bir gün. İş hayatınızda umudunuzu yitirmek üzere olduğunuz bir konu ile ilgili yaşanacak olumlu gelişmelerle kariyer hayatınız bambaşka ve başarılı bir yöne doğru hızla ilerleyebilir. Özel yaşamınızda ise cesur tavrınız duygularınızı daha iyi ve net bir şekilde ifade etmenize yardımcı olacak.

Beni neler bekliyor?' dersen; 3 Kasım'da Akrep burcunda Güneş tutulması meydana geliyor. Olayların odak noktası olmak yerine dışarıdan izleyen taraf olmalısın, buna çok dikkat et. Bu ay aşk pekte huzurlu değil. Sevgilin alıngan olabilir, idare etmelisin. İş ne âlemde dersen; kesinlikle yeni bir şeylere başlamanın sırası değil! Rutin düzenini bir süre daha devam ettirmen daha faydalı olacaktır.

Kasım ayı çok çalkantılı, gündemi yoğun bir ay ama merak etme işinle ilgili seni sevindirecek gelişmeler söz konusu. 3 Kasım'daki Güneş tutulması işleri yavaşlatıyor gibi görünse de zamana bırakıp sakin olduğun sürece olumlu etkileri fark edeceksin.

Başka neler olacak dersen; maddi kayıplar yaşamamak adına 4 Kasım'daki Uranüs - Plüton zorlanmasına dikkat etmen gerekiyor. Yani 4 Kasım haftası fazla harcama yapmamaya çalış. Gökyüzü bugün sezgilerinizin çok güçlü olup gün boyu size rehberlik edeceğine işaret etmekte. Bugün bu özel enerjiyi özellikle iş ve aile hayatınızla ilgili konularda değerlendirin. Doğru kararlar alıp uygulayabilmeniz için evrensel bir hediyedir sizlere sezgileriniz. Kararsızlıklarınızı aşmanıza yardımcı olup karanlıkları gün ışığına kavuşturacak kadar güçlüdür. Özel yaşamınızda ise denge sulh ve huzur hakim olacak hayatınıza. Yeni başlangıçlar el ele vererek birbirinize güvenmenin getirdiği güçlü etkilerin keyfini sürün

Başını ağrıtan bir Ekim ayı geçirdiğin kesin. Belki kendi hataların belki de sana yapılan yanlışlar canını bir hayli sıktı. Bu aydan beklentin ise sakinlik ve huzur olabilir fakat üzülerek belirtmek isterim ki Kasım ayında da gündemin yoğun. Erteleyip erteleyin bu aya ne kadar çok iş bıraktığını farkında mısın? Ha gayret Kasım'ı da atlat ve derin bir nefes al!

Neler olacak dersen; Asıl seni etkileyecek olan durum 3 Kasım'daki Güneş tutulması değil, 7 Kasım'daki Jüpiter'in Yengeç burcundaki geri hareketi... Gökyüzü bugün çalışma arkadaşlarınızın tutarlı olmayan davranışlarına karşı dikkatli olmanız ve tartışmalardan uzak durmanız için uyarıyor sizleri. Tartışmalar sağlıklı kararlar almanızın önüne geçebilir. Özellikle işinizle ilgili konularda verilecek anlık kararlar pişmanlıkları da beraberinde getirebilir. Var olan şartlarınızı korumaya çalışmalı ve günü sakinlikle geçirmek için ekstra çaba göstermelisiniz. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinizle iletişim kurma çabalarınız sonuçsuz kalabilir. Siz ona ulaşmaya çalıştıkça o buna izin vermeyebilir ve umutsuzluğa kapılabilirsiniz.

 Sorunlar geçti, para sıkıntısı bitti, istediklerimi elde ettim derken hoş geldin dertli Kasım!

Geçtiğimiz ay iş alanında çok büyük gelişmeler yaşamadın ama Kasım'da kariyer konusunda ciddi adımlar atacağını söyleyebilirim. Çalışma ortamındaki inatlaşma durumu sona erdi.

Neler olacak dersen; 3 Kasım'da Güneş tutulması gerçekleşiyor. Duyguların son derece hassas olacak. İlişkiden ve hayattan beklentin artıyor. Tabi beklentilerin karşılığını alamamak seni biraz üzecektir ama sabredersen sonunda sevinen taraf sen olacaksın. Güvendiğiniz insanları hiç tanıyamamış olmanın hüznü gün boyu sağlıklı düşünmenizi engelleyebilir. Yaşamınızda geri de kalması gereken konuları gündeminize taşımaktan vazgeçin artık. Süprizlerle dolu bir gündesiniz. Özel yaşamınızda ise yakınlarınızdan gelecek iyi haberler ve uzun zamandır görmediğiniz bir dostla karşılaşmanın keyifli sohbeti enerjinizi yükseltecek. Kısa sure once aryılıkla sonlanan ilişkinizde yeni bir başlangıç yapabilirsiniz.

 Ne işe el attıysan ya yarım kaldı ya da olmadı. Bir de üstüne aşkta yaşadığın tatsızlıklar canını iyice sıktı. Fakat her zaman olduğu gibi, sen pes etmedin ne de olsa Güneş'in yönettiği bir burçsun. Kasım'da da hırsından hiçbir şey kaybetmeyeceksin. Bir atak yapman gerektiğin fark edip iş hayatında hızlı adımlar atacaksın.

Ne yapmalıyım dersen; Cesaretli olmak konusunda derdin yok fakat benden tavsiye 3 Kasım'daki Güneş tutulmasının etkisinin geçmesini beklemelisin. Yani ataklarını Kasım ortasında yaparsan daha çok verim alırsın.

Aşk seni çok mu zorluyor? İç sesiniz tüm gücü ile zihninize güçlü bir şekilde etki etmeye başlamışken bir çok alışkanlığınız belki bağımlılığınızdan kendi isteğinizle uzaklaşacak ve zümrüdü anka kuşu gibi küllerinizden yeniden doğacaksınız. İş hayatınızda ise günlerdir beklediğiniz o büyük haber bugün gelebilir ve sizle birlikte emek veren herkes büyük bir sevinç yaşayabilir. Hedeflerinizi yükseltin ve zihninizi daima iyi ve pozitif düşüncelerle zenginleştirin

Merkür, gerilerken birçok burcu fazlasıyla etkiledi ama sen ucuz atlattın diyebilirim ve bu şansın Kasım ayında da devam edecek. Tabi sen nasıl davranman gerektiğini bilirsen.. Çünkü geçmiş seni yalnızca üzer, buna gerek var mı? Sen duygularına asla yenilmezsin, mantığını ön planda tutarsın. Bu seferde öyle yap.

Neler olacak dersen; Kasım'ın başından itibaren uzun süredir istediğin birçok şeyi elde ettiğini göreceksin. Kimi zor durumlar senin için artık daha kolay olacak. Eğer güzel giden bir ilişkin varsa romantik bir ay seni bekliyor. Elbette arada pürüzler olacak 3 Kasım'daki Güneş tutulmasının etkisiyle fakat üstesinden geleceksiniz.
Gökyüzü sizleri finansal konularda dikkatli olmaları için uyarıyor. Bugün beklemediğiniz bir hamle ile kaynaklarınızla ilgili ciddi bir sorunla karşılaşabilirsiniz. Bugün hiç kimsenin finansal konularda sizi yönlendirmesine izin vermeyin. Her tatlı söze kanmadan gerçekçi değerlendirmelerde bulunduğunuz takdirde var olan şartları koruyabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise süpriz gelişmeler yeni başlangıçlar yaşanabilir

Bu durum bencil olmanı gerektirmiyor elbette ama feda eden taraf hep sen olma. Yüreğin yoruldum diyor, duydun mu?

Neler olacak dersen; Dilediğin birçok şey senin adım atman gerekmeden kendiliğinden gerçekleşecek. Maddi anlamda 3 Kasım'daki Güneş tutulması ve 17 Kasım'daki Dolunay seni biraz zorlayabilir. Bu dönemde biraz sabretmen gerekiyor, kredi kartları canını sıkabilir.Karşıt fikiler zihninizde yeni fikirlerin uyanmasını sağlayacak ve siz daha girişimci cesur tavırlar sergileyerek bir çok kişi ya da kurumun desteğini alabileceksiniz. Aynı etki eğitim hayatı devam eden Akrep'ler içinde geçerlidir. Sınavlarınızda başarılı olabilir anlamakta zorlandığınız bir dersi farklı bakış açınızla daha anlatılır bir hale getirebilirsiniz. Gün sizin gününüz ; Özel yaşamınızda belirsizlikler sizi yorsa da beklemede kalmalı ve sabırla hareket etmelisiniz. Emin olun sabrınız size çok şey kazandıracak

Güneş tutulmasını ve Yeniay'ı mı suçlasak; gerçekten durum biraz karışık. Yıldızlar seni köşe bucak kovalıyor. Ama endişelenme sende yıldızlarla baş edecek güç var, tabi istersen.

Merkür gerilemesi yavaş yavaş sona ererken bu durumun sana etkilerinin neler olduğunu merak edersen: İletişimin yoğunlaşacak. Fakat bu dönemde insanların seni sinirlendirmesine izin verme. Kendini kimse için zorlama ve sıkıntıya girme. Güneş tutulmasının olumlu etkisi ise kariyerinde kendini belli edecek. Yani hem Güneş tutulması hem de Yeniay seni destekliyor. Bunca sıkıntının içinde sana umut ışığı olsun...

Tekdüze bir hayat sana göre değil, haydi kendine gel! Merak etme Kasım ayı özüne dönmen konusunda sana destek olacak. Hayatında bazı anlaşmazlıklar, ilişkilerde çekişmeler bir süredir var evet ama sen tatlı dilinle tüm her şeyi yoluna koyacaksın. İnsanların beğenisini elde etmek kolay olacak.

Peki, başka neler olacak dersen; her şey mükemmel olsun derken 3 Kasım'daki Güneş tutulmasını unutma. Çünkü tutulma etkisiyle her şeyin mükemmel olmasını sağlaman zor olmayacak. Sana tavsiyem bu dönemde sorunları biriktirme, içine atma ve konuşarak, paylaşarak hallet. Yurt dışıyla ilgili bazı gelişmeler gündeme gelebilir. Yapmak isteyipte ertelediğiniz hemen her konuda bir fikriniz var artık. Kararlığınız yapabileceklerinizin gücüne varabilmiş olmanın gücü ile birleşince size düşen uygun ortam ve zamanı beklemek. Iş hayatınızı ilgilendiren konularda aleyhinize yapılan bir çok konuşma ve plan dostlarınız aracılığı ile size ulaşacak. Buda adımlarınızı çok daha doğru atmanıza yardımcı olacak. Özel yaşamınızda ise aşkla çarpan yüreğinizin karşılık görmesi ile yaşamın güzelliklerine daha iyi idrak edeceğiniz keyifli zamanlardasınız.

Oğlak burcu, bu ay gündemini idealler, hedefler ve hayaller oluşturuyor. Cesur adımlar senden sorulur. Ayrıca çıkar çatışmaları ve ikili ilişkilerde de yanlış anlaşılmaların olması mümkün. Kasım ayının iyi ya da kötü olması biraz da senin elinde. Çalışma ortamı konusunda hiç sıkıntın olmayacak bunu net söyleyebilirim ama özel hayatın darma duman. Sağlığının da önemli olduğunu hatırlatmama gerek var mı?

Neler olacak dersen: 3 Kasım'daki Güneş tutulması mantığını ön plana koymana yardımcı olacak, zaten mantığıyla adım atan bir burçsun ama bu sefer mantık sayesinde başarıya ulaşacaksın. Öğreneceğiniz yeni bilgiler konular ilerleyen günlerde sizi daha da yukarıya taşımaya yardımcı olacaktır. Parasal konularda keyifli gelişmelerle moral bulacak bir çok kaygı ve endişenizden uzaklaşacaksınız. Özel yaşamınızda eş ya da sevgilinizden dolayı size yansıyacak olumlu etkilerle ruhunuzu şımartın ve bırakın aşk en saf hali ile akıp gelsin yaşamınıza...

Sana önerim büyük konuşmamak olacaktır, sonrasında 'Ben ne yapıyorum?' diye kendine sormamak için. Aslında gülmenin de ağlamanın da sana bağlı bir durum olduğunu biliyorsun. Evet, Kasım gergin bir ay ama sen yine bildiğinden şaşma ve içinden geldiği gibi davran.

Neler olacak diye sorarsan: 3 Kasım'da Akrep burcunda hem Güneş tutulması, hem de Yeniay gerçekleşecek. Gökyüzü ruhunuzu arındırırken sizi güçlü kılan fırsatlarla karşılaştırabilir. Kendinizi daha çok sevecek ve derin bir yüzleşmenin ardından gelen radikal kararlar alarak uygulayacaksınız. Sürünceme de kalan her şeyi ya bitirecek ya da olması gereken hale getireceksiniz. Bu güçlü enerji tüm plan ve düşüncelerinize netlik kazandırırken sizleri olduğunuzdan daha da güçlü bir ruh hali içine sokacak ve cesur davranışlar içinde isteklerine ulaşmak isteyen çalışkan bir asker gibi hedeflerinize ulaşmak için mücadele ederek isteklerinizi gerçekleştirebileceksiniz. Bekar Kova'lar bu süre içinde yeni bir ilişkiye adım atabilirsiniz.

 Seni korkutmak istemem falan tam bitti derken başka bir sıkıntı geliyor seni buluyor. Mutsuz olduğunu hissediyorsun öyle değil mi? Peki hayal dünyan bu kadar genişken neden kendi mutluluğunu kendin yaratmıyorsun? Haydi biraz cesaretlen aslında çekindiğin kadar değil. Sana başka bir tavsiyem ise peşim hükümlü olma. Bu durum insanlardan uzaklaşmana neden oluyor.

Neler yaşanacak dersen: Gökyüzü iş hayatınızda daha önce birlikte çalıştığınız arkadaşlarınız aracılığı ile olumlu gelişmeler yaşayacak maddi manevi çok daha iyi şartlara kavuşma imkanını elde edeceğinize işaret etmekte. Bu dönemin diğer bir getirisi de yeni bir yerleşim söz konusu olabilir yeni bir eve taşınabilir ya da ofis değişikliği yaşayabilirsiniz. Maddi konularda sıkıntı ettiğiniz her şey sona ermekte. Kazancınızı akıllıca değerlendirmeli ve kısa sürede bir yatırım yapmaya bakmalısınız. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinizle ilgili konularda kendinizi geri çekip konuşmaktan kaçmadan hareket etmeli ve rahatsızlıklarınızı ifade ederek hareket etmelisiniz.

Burçlar ve özellikleri hakkında detaylı bilgi için Tıklayınız.



Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: digiturk yaşam hakkında, günlük burç ve yorumları, burçlar ve anlamları, burcunuzun özellikeri, hangi burç digiturkte ne izler?,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.