TIKLA ARA

Günışığı Temizleme Şirketi - Sunshine Cleaning

Lisede amigo kızlar takımında büyük bir görev alan Rose Lorkowski, şimdi 30'lu yaşlarındadır. Çocuğunu tek başına yetiştiriyor ve geçinmek için ev temizliyordur.


Günışığı Temizleme Şirketi - Sunshine Cleaning filmini Digiturk Moviemax Stars HD kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Günışığı Temizleme Şirketi - Sunshine Cleaning

Günışığı Temizleme Şirketi - Sunshine Cleaning izle

İlk Gösterim tarihi: Kazanma Zamanı Günışığı Temizleme Şirketi - Sunshine Cleaning filmini tarihinde Digiturk Moviemax Stars HD kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Günışığı Temizleme Şirketi - Sunshine Cleaning

2008 - ABD Dram, Komedi Günışığı Temizleme Şirketi - Sunshine Cleaning filmin yönetmenliğini Christine Jeffs yaptığı Oyuncuların Amy Adams, Emily Blunt, Steve Zahn, Eric Christian Olsen, Clifton Collins Jr.'ten oluşmaktadır.

Lisede amigo kızlar takımında büyük bir görev alan Rose Lorkowski, şimdi 30′lu yaşlarındadır. Çocuğunu tek başına yetiştiriyor ve geçinmek için ev temizliyordur. 8 yaşındaki oğlunu özel bir kolejde okutmak ister, Deliler gibi aşık olduğu sevgilisinin tavsiyesini dinleyip kazançlı olan başka bir işe girişir; bundan böyle suç mahallini temizleyecektir.

Amy Lou Adams
, Amerikalı televizyon ve sinema oyuncusu. Junebug ve Doubt filmlerindeki rolleriyle Akademi Ödülü'ne aday gösterilmişti.Adams, 1974'te Vicenza, İtalya doğdu. Amerikalı ebeveynleri Kathryn ve Richard Adams'ın yedi çocuğundan biri olan Adams, balerin olma hayaliyle yanıp tutuşurken bir yandan da okul korosunda şarkı söyledi.

Emily Olivia L. Blunt
(23 Şubat 1983) Altın Küre ödülllü İngiliz aktris. My Summer of Love ve The Devil Wears Prada filmleri ile tanınır. 2007 Altın Küre ödüllerinde TV dalında Yardımcı Kadın Oyuncu ödülünü BBC'nin TV filmi Gideon's Daughter ile kazanmış ve aynı yıl Sinema dalındaki Yardımcı Kadın Oyuncu ödülüne The Devil Wears Prada filmi ile aday gösterilmiştir.

Resimler

Günışığı Temizleme Şirketi - Sunshine Cleaning izle

Günışığı Temizleme Şirketi - Sunshine Cleaning izle

Fragman İzle




Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviemax stars hd, sunshine cleaning izle, digiturk 2016 filmleri, sunshine cleaning konusu, günışığı temizleme şirketi izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.