TIKLA ARA

Grinin Elli Tonu - Fifty Shades of Grey

Üniversitede okumaktada olan Genç ve güzel Anastasia Steele, Arkadaşının ricası üzerine genç girişimci Christian Grey'le röportaj yapmaya gittiğinde çok yakışıklı, zeki ve sinir bozucu bir adamla karşılaşır.


Grinin Elli Tonu - Fifty Shades of Grey filmini Digiturk Salon 1 kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Grinin Elli Tonu - Fifty Shades of Grey

Grinin Elli Tonu - Fifty Shades of Grey izle

İlk Gösterim tarihi: Kazanma ZamanıThe Winning Season filmini 19.6.2015 14:30 - 16:30 tarihinde Digiturk Salon 1 kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Grinin Elli Tonu - Fifty Shades of Grey

2015 - ABD Dram, Romantik Grinin Elli Tonu - Fifty Shades of Grey filmin yönetmenliğini Sam Taylor-Johnson yaptığı Oyuncuların Jamie Dornan, Dakota Johnson, Jennifer Ehle, Rita Ora, Marcia Gay Harden'ten oluşmaktadır.

Üniversitede okumaktada olan Genç ve güzel Anastasia Steele, Arkadaşının ricası üzerine genç girişimci Christian Grey'le röportaj yapmaya gittiğinde çok yakışıklı, zeki ve sinir bozucu bir adamla karşılaşır.Bu genç adamdan çok etkilenir. Toy ve masum Anastasia, bu adama duyduğu arzu karşısında çılğına döner ve yakınlaşma arzusuyla yanıp tutuşur.

Dakota Mayi Johnson
, Amerikalı model ve aktiris. Fox kanalının sitcomlarından birisi olan Ben and Kate'deki rolüyle tanınmıştır. Aktör Don Johnson ve aktiris Melanie Griffith'ın kızıdır

Rita Sahatçiu
Ora, Kosova kökenli İngiliz şarkıcı ve yazardır. Priştina doğumlu olan ünlü şarkıcı daha bebekken İngiltere'ye göç etti. 2009 yılında Eurovision'da İngiltere'yi temsil etmek için BBC'nin düzenlediği Eurovision: Your Country Needs You yarışmasının seçmelerine katılmıştır. Seçmelerde parlayarak Roc Nation ile 2009'da anlaşma imzalamayı başarmıştır.

Marcia Gay Harden
ABD'li oyuncu. Sinema, televizyon ve tiyatro alanındaki çalışmalarda yer almıştır. Harden tiyatro alanında verilen Tony Ödülü'nün, ve sinema alanında verilen Akademi Ödülü'nün sahibidir.

Resimler

Grinin Elli Tonu - Fifty Shades of Grey izle

Jupiter Yükseliyor - Jupiter Ascending izle

Fragman İzle





Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: salon 1 izle, fifty shades of grey konusu, digiturk 2016 filmleri, fifty shades of grey izle, grinin elli tonu izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.