TIKLA ARA

Gizli Ortak - Bad Company

Aksiyonla komediyi birleştiren "Bad Company"de bir dolandırıcının ikiz kardeşinin yerini alacak profosyonel bir ajana dönüşmesinin komik hikayesi ekrana geliyor.


Gizli Ortak - Bad Company  filmini Digiturk Moviemax Spped kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Gizli Ortak - Bad Company

Gizli Ortak - Bad Company izle

İlk Gösterim tarihi: Gizli Ortak - Bad Company filmini  24 Salı 22:00 Digiturk  Moviemax Spped HD kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Gizli Ortak - Bad Company

2002 - ABD , ÇekCumhuriyeti Tür : Aksiyon , Casusluk , Gerilim , Komedi , Macera , Polisiye , Suç türündeki Gizli Ortak - Bad Company filmin yönetmenliğini Joel Schumacher yaptığı Oyuncuların Anthony Hopkins , Peter Stormare , Chris Rock , Gabriel Macht , Kerry Washington'ten oluşmaktadır.

Aksiyonla komediyi birleştiren "Bad Company"de bir dolandırıcının ikiz kardeşinin yerini alacak profosyonel bir ajana dönüşmesinin komik hikayesi ekrana geliyor. Emektar CIA ajanı Gaylord Oakes'i zorlu bir görev beklemektedir. Bir sokak serserisi olan Jake Hayes'in tıpatıp benzeri olan ajan kardeşi Kevin Pope öldürülmüştür. Hayes'den bir ajan yaratıp öldürülen kardeşinin yerini almasını sağlamak zorundadır. Üstelik bu zor işi başarmak için önünde sadece dokuz günlük süre vardır. Aksi takdirde hassas nükleer silahlarla ilgili bir anlaşmanın görüşmeleri başlayacak, bunu başaramaması halinde ise herşey için çok geç olacaktır...

Resimler

Gizli Ortak - Bad Company izle

 

Gizli Ortak - Bad Company izle

 



Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviemax speed, bad company konusu, digiturk 2015 filmleri, bad company izle, gizli ortak izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.