TIKLA ARA

Gemiye Hoşgeldiniz - Bienvenue à Bord

Büyük yolcu gemilerine sahip bir şirkette insan kaynaklarını yöneten Isabelle'in en büyük hatası patronuyla sevgili olmaktır.


Gemiye Hoşgeldiniz - Bienvenue à Bord filmini Digitur Moviemax Festival HD kanalından yüksek görüntü kalitesiyle izleyebilirsiniz.

Gemiye Hoşgeldiniz - Bienvenue à bord

Gemiye Hoşgeldiniz - Bienvenue à bord izle

İlk Gösterim tarihi:Gemiye Hoşgeldiniz - Bienvenue à bord  24.1.2014 19:34 - 21:05  Moviemax Festival HD kanalında izleyebilirsiniz.

Gemiye Hoşgeldiniz - Bienvenue à bord

2011 - Fransa Tür : Komedi türündedir.Gemiye Hoşgeldiniz - Bienvenue à bord filmin yönetmenliğini Eric Lavaine yapmaktadır.Film oyuncularını Franck Dubosc , Valérie Lemercier , Gérard Darmon , Enrico Macias , Luisa Ranieri oluşmaktadır. 

Büyük yolcu gemilerine sahip bir şirkette insan kaynaklarını yöneten Isabelle'in en büyük hatası patronuyla sevgili olmaktır. Terk edilen kadının intikamı ise acı olacaktır Patronunun hayatını cehenneme çevirmeye yemin eden kadın, yeni işe aldığı işbirlikçisiyle planını yürürlüğe koyar.

Amanda Seyfried, Allentown, Pennysylvania doğumlu ABD'li aktris. Babası eczacı, annesi terapisttir. Kariyerine 11 yaşında modellik yaparak başladı. Daha sonra çeşitli filmlerde yardımcı rollerde gözükmeye başladı. Kariyerindeki dönüm noktası, 2004 yılında Karen Smith Kötü Kızlar (Mean Girls) oldu. Bu filmde diğer genç yıldızlar Lindsay Lohan ve Rachel McAdams'ın yanında yer aldı. Daha sonra Veronica Mars dizisinde, ana karakterin en yakın arkadaşı Lilly Kane rolündeydi.

Gael García Bernal Meksikalı oyuncu ve yönetmen. Daha çok Paramparça Aşklar Köpekler, Che'yi canlandırdığı Motosiklet Günlüğü ve en iyi film dalında Oscar'a aday olan Babil filmleriyle tanınır.

IMDB Puanı: 5,6/10 (730 oy verdi.)

Resimler

Gemiye Hoşgeldiniz - Bienvenue à Bord  izle

Gemiye Hoşgeldiniz - Bienvenue à Bord  izle

Fragman İzle





Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviemax festival hd, bienvenue à bord izle, digiturk 2014 filmleri, bienvenue à bord konusu, gemiye hoşgeldiniz izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.