TIKLA ARA

Galaksinin Koruyucuları - Guardians Of The Galaxy

Peter Quill'in, tüm evreni elle geçirip yönetmek istemesi onun ne kadar bencil ve kötü bir adam olduğunun göstergesidir.


Galaksinin Koruyucuları - Guardians Of The Galaxy filmini Digiturk Moviemax Premier HD kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Galaksinin Koruyucuları - Guardians Of The Galaxy

Galaksinin Koruyucuları - Guardians Of The Galaxy izle

İlk Gösterim tarihi: Galaksinin Koruyucuları - Guardians Of The Galaxy filmini 09.4.2015 18:30 - 20:36 tarihinde Digiturk Moviemax Premier HD kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Galaksinin Koruyucuları - Guardians Of The Galaxy

2014 - ABD Bilim Kurgu, Aksiyon, Macera Galaksinin Koruyucuları - Guardians Of The Galaxy filmin yönetmenliğini Stiles White yaptığı Oyuncuların seslendirmeleri Chris Pratt, Zoe Saldana, Benicio Del Toro, Karen Gillan, Lee Pace'ten oluşmaktadır.

Peter Quill'in, tüm evreni elle geçirip yönetmek istemesi onun ne kadar bencil ve kötü bir adam olduğunun göstergesidir. Ronan'ın en değerli bir küreyi çalıp, amansız bir insan avının hedefi olduğu kainata doğru genişletiyor. Quill, inatçı Ronan'dan kurtulabilmek için birbirleriyle hiç benzeşmeyen dört uyumsuz kişiden oluşan bir ekiple zorlu bir ortaklığa soyunuyor: Silah taşıyan Rakun Rocket, ağaca benzer bir insansı olan Groot, ölümcül ve gizemli Gamora ve intikam ateşiyle yanıp tutuşan Yokedici Drax.

Chris Pratt Christopher
Michael "Chris" Pratt, Amerikalı aktör. 4 sezon boyunca televizyonlarda yer alan Everwood dizisindeki Birghton "Bright" Abbott karakteriyle kariyerinde çıkışa başlamıştır. Daha sonra The OC dizisine dördüncü sezonda Winchester "Che" Cook karakteriyle giriş yaparak, kariyer çıkışını devam ettirmiştir.

Zoe Saldana Saldana
, hala programın bir üyesi iken ilk kez bir televizyon yapımında rol aldı, Law & Order dizisinin 13 Ekim 1999 tarihli bölümünde göründü. Bir grup dansçının hikâyesini anlatan Center Stage filminde aldığı önemli rol sebebiyle okulu terketti ve 2000 yapımı bu filmde oynadı. 2002 yılında Britney Spears'ın Crossroads filminde ve Drumline adlı komedi filminde oynadı.

Benicio Del Toro
Babası Gustavo ve annesi Fausta Sanchez Del Toro. Her ikisi de avukat. Porto Riko'da doğan Benicio'nun çocukluğu Santurce'de geçer. 9 yaşındayken annesi ölür. Bu olayın ardından babası Pennsylvania'daki çiftliklerine geri döner. Benico 13 yaşına geldiğinde Pennsylvania'da yatılı okula gönderilir.

Karen Sheila Gillan
, 28 Kasım 1987'de, Inverness, İskoçya'da doğdu. Babası, Raymond John, Yuva Müdürü.Onaltı yaşındayken Aktrist olmaya karar verdi ve Telfor Koleji'ne gitti. Okulda sayısız oyunlarda yer aldı. Sonrasında ise Italia Conti Tiyatro Akademisi Drama Okulu'na gitti. Drama'dan BA ile mezun oldu.

Lee Grinner Pace
, 1979 doğumlu ABD'li aktör. Pushing Daisies dizisindeki Ned rolüyle ünlenmiştir. Ayrıca Düşüş, Alacakaranlık serisi ve Hobbit serisi filmlerinde çeşitli roller almıştır.

Resimler

Galaksinin Koruyucuları - Guardians Of The Galaxy izle

Galaksinin Koruyucuları - Guardians Of The Galaxy izle

Fragman İzle





Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviemax premier hd, guardians of the galaxy konusu, digiturk 2015 filmleri, guardians of the galaxy izle, galaksinin koruyucuları izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.