TIKLA ARA

Foxcatcher Takımı - Foxcatcher

Olimpiyat oyunlarında altın madalyayı beraber alan ilk kardeş çifttirler. Günün birinde çok zengin bir iş adamı olan John du Pont 1988 Seul Olimpiyatları için onların sponsorluğunu üstlenir.


Foxcatcher Takımı - Foxcatcher filmini Digiturk Moviemax Premier HD kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Foxcatcher Takımı - Foxcatcher

Foxcatcher Takımı - Foxcatcher izle

İlk Gösterim tarihi: Kazanma Zamanı Foxcatcher Takımı - Foxcatcher filmini 20.8.2015 18:45 - 20:24 tarihinde Digiturk Moviemax Premier HD kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Foxcatcher Takımı - Foxcatcher

2014 - ABD Dram Foxcatcher Takımı - Foxcatcher filmin yönetmenliğini Bennett Miller yaptığı Oyuncuların Channing Tatum, Mark Ruffalo, Steve Carell, Sienna Miller, Vanessa Redgrave'ten oluşmaktadır.

Olimpiyat oyunlarında altın madalyayı beraber alan ilk kardeş çifttirler. Günün birinde çok zengin bir iş adamı olan John du Pont 1988 Seul Olimpiyatları için onların sponsorluğunu üstlenir. Bu olay Mark'ın ilk başta hoşuna gitse de sonrasında hiç beklemediği sonuçlar doğuracaktır.

Channing Matthew
Tatum, Amerikalı aktör ve film yapımcısı. Kariyerine model olarak başladı ve filmlerde rol alarak kariyerine devam etti. Halk Düşmanları, G.I. Joe: Kobra'nın Yükselişi gibi filmlerde oynadı.

Steven John Carell
, Emmy adaylığı bulunan, Altın Küre ödülü sahibi Amerikalı komedyen ve aktör. Little Miss Sunshine filmi ile En İyi Oyuncu Kadrosu dalında Screen Actors Guild Awards Screen Actors Guild Ödülü kazanmıştır. Ayrıca Evan Almighty filminde başrolde oynamıştır.

Sienna Rose Miller
, 28 Aralık 1981'de New York City'de dünyaya gelir ve sonraları ailesiyle birlikte İngiltere'ye taşınır. Miller kariyerine modellikle başlar. Keen Eddie adlı TV dizisinde ufak bir rol ile film dünyasına adım atar. Sonraki filmleri; South Kensington, High Speed, Layer Cake, Alfie, Casanova, Factory Girl , Interview The Mysteries of Pittsburgh, Stardust, Hippie Hippie Shake, The Edge of Love Miller'ın, gelirinin Göğüs Kanseri araştırmalarına bağışladığı bir T- Shirt koleksiyonu vardır.

Mark Ruffalo
2000 yılında You Can Count On Me adlı filmde rol alıncaya kadar fazla göze çarpmayan Mark Ruffalo daha küçük yaşlarda oyunculuğa ilgi duymaya başlar. Amerika, Wisconsin'de dünyaya gelen Ruffalo liseden mezun olduktan sonra Los Angeles'a giderek Stella Adler Konservatuarıına yazılır.

Resimler

Foxcatcher Takımı - Foxcatcher izle

Foxcatcher Takımı - Foxcatcher izle

Fragman İzle




Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviemax premier hd, foxcatcher izle, digiturk 2016 filmleri, foxcatcher konusu, foxcatcher takımı izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.