TIKLA ARA

Filleri Yakalamak - Hunting Elephants

Üç yaşlı amca ve bir genç delikanlı amaçlarına ulaşmak için Kudüs'te bir banka soymaya kalkışırsa. Çok ciddiye aldıkları soygunu yüzlerine gözlerine bulaştırırlar.


Filleri Yakalamak - Hunting Elephants filmini Digiturk Moviemax Festival HD kanalindan yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Filleri Yakalamak - Hunting Elephants

Filleri Yakalamak - Hunting Elephants izle

Ilk Gösterim tarihi: Filleri Yakalamak - Hunting Elephants filmini 28.1.2015 17:36 - 19:19 tarihinde Digiturk Moviemax Festival HD kanalinda yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Filleri Yakalamak - Hunting Elephants

2013 - ABD, İsrail Komedi, Suç Filleri Yakalamak - Hunting Elephants filmin yönetmenligini Reshef Levy yaptigi Oyuncularin Patrick Stewart, Sasson Gabai, Moni Moshonov, Yaël Abecassis, Moshe Ivgy'ten olusmaktadir.

Çok komik bir banka soygunu hikayesi... Üç yaşlı amca ve bir genç delikanlı amaçlarına ulaşmak için Kudüs'te bir banka soymaya kalkışırsa. Çok ciddiye aldıkları soygunu yüzlerine gözlerine bulaştırırlar.

James Marsden
90'lı yılların sonlarına doğru TV izleyicisinin vazgeçemediği iki popüler diziyle oyunculuğa adım attı...Party of Five ve Second Noah adlı hit TV yapımlarında rol alan yakışıklı aktör kendini Hollywood'da göstermek için vakit kaybetmeden calışmalara başlar. Yeteneklerini sergilemek için LA'ın yolunu tutuyor.

Sir Murray
Ian McKellen, İngiliz oyuncu. 2 kez Oscar adaylığı bulunan McKellen, en çok Yüzüklerin Efendisi filmindeki Gandalf ve X-Men'deki Magneto rolleri ile tanınır. 1991 yılında tiyatroya yaptığı katkılar dolayısıyla şövalye ilan edilmiştir.Yüzüklerin Efendisi üçlemesinde ve Hobbit filminin kadrosunda Gandalf'ı canlandırdı.

Liv Rundgren
adıyla dünyaya geldi.Çocukluğunu Portland, Maine'de geçirdi.Annesinin o dönem birlikte olduğu Todd Rundgren'i babası sanarak büyüdü. 11 yaşında yakın aile dostu Steven Tyler'a benzerliği dikkat çekince; babasının, annesinin bir zamanlar ilişki kurduğu Steven Tyler olduğunu öğrendi.12 yaşında babasının soy ismini aldı. 14 yaşında annesiyle birlikte New York'a taşındı ve o yıl aile dostu, 80'lerin ünlü top modeli Paulina Porizkova tarafından keşfedilerek modellik yapmaya başladı.Seventeen ve Interview gibi ünlü dergilerin kapağında yer aldı.

Resimler

Filleri Yakalamak - Hunting Elephants izle

Filleri Yakalamak - Hunting Elephants izle



Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviemax festival hd, hunting elephants konusu, digiturk 2015 filmleri, hunting elephants izle, filleri yakalamak izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.