TIKLA ARA

Everest - Everest 2015

Kötü hava koşulları nedeniyle yaşanan çığ felaketini ve felaketten kurtulmaya çalışan 2 dağcı grubunu anlatan filmin başrolünde Jake Gyllenhaal ve Jason Clarke oynuyor. Yönetmenliği İzlandalı Baltasar Kormakur üstleniyor.


Everest - Everest 2015 filmini Digiturk Salon 1 kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Everest - Everest 2015

Everest - Everest 2015 izle

İlk Gösterim tarihi: Everest - Everest 2015 filmini 10:40 - 12:36 / 21 Ocak 2016 Perşembe tarihinde Digiturk Salon 1 kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Everest - Everest 2015

2015 - ABD, İngiltere Dram, Gerilim, Macera Everest - Everest 2015 filmin yönetmenliğini Baltasar Kormákur yaptığı Oyuncuların Keira Knightley, Jake Gyllenhaal, Sam Worthington, Robin Wright, Josh Brolin'ten oluşmaktadır.

1996 yılında Everest Dağı'nda kötü hava koşulları nedeniyle yaşanan çığ felaketini ve felaketten kurtulmaya çalışan 2 dağcı grubunu anlatan filmin başrolünde Jake Gyllenhaal ve Jason Clarke oynuyor. Yönetmenliği İzlandalı Baltasar Kormakur üstleniyor.

Keira Knightley
(d. 26 Mart 1985, Teddington , İngiltere) Oscar'a aday gösterilmiş İngiliz sinema oyuncusu. Yönetmenliğini Joe Wright'ın yaptığı Jane Austen'ın Gurur ve Önyargı kitabından uyarlanan Aşk ve Gurur isimli 2005 yapımı filmde canlandırdığı Elizabeth Bennet rolü ile Oscar, Altın Küre, ve Satellite ödüllerine aday gösterildi. 20 yaşında Oscar'a aday gösterilen Knightley, En İyi Kadın Oyuncu Akademi Ödülü'ne en genç aday gösterilen 3. kişi oldu.

Jacob Benjamin
, bilinen adıyla Jake Gyllenhaal, Amerikalı aktör. 2001 yapımı Donnie Darko filmindeki rolüyle ünlenmiştir.Yönetmen Stephen Gyllenhaal ve senarist Naomi Foner'ın oğlu, aktris Maggie Gyllenhaal'in kardeşidir. Yahudidir. İlk olarak 1991 Billy Crystal ile City Slickers filminde görülmüştür.

Samuel Henry John "Sam" Worthington, Avusturalyalı aktör. Sinema dünyasındaki çıkışını gişe hasılatı rekorunu kıran Avatar filmindeki Jake Sully rolüyle elde etti. Bununla birlikte Terminator Salvation filminde Marcus Wright'ı canlandırırken, Clash of the Titans serisinde Perseus karakterini canlandırmıştır. Bununla birlikte Call of Duty: Black Ops ve Call of Duty: Black Ops 2 oyunlarında Alex Mason karakterinede hayat vermiştir.

Robin Gayle Wright
, Sean Penn'le evliliği döneminde Robin Wright Penn adıyla bilinen ABD'li aktris.1984-88 yılları arasında Santa Barbara dizisinde Kelly Capwell rolüyle sinema dünyasına adını duyurdu.Büyük çıkışını Rob Reiner imzalı kült film The Princess Bridela yapan Wright, bu filmden itibaren sinemanın en başarılı oyuncularından biri oldu.

James Brolin
'in oğludur.1988-1992 yılları arasında Alice Adair ile evli kalmıştır. 2004'den bu yana oyuncu Diane Lane ile evlidir.

Resimler

Labirent: Alev Deneyleri - Maze Runner: The Scorch Trials izle

Labirent: Alev Deneyleri - Maze Runner: The Scorch Trials izle

Fragman İzle




Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: salon 1, everest 2015 izle, digiturk 2016 izle, everest 2015 konusu, everest izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.