TIKLA ARA

Ermiş - The Prophet

Akdeniz kıyısında bir kasabada yaşayan Kamila sürgün yemniş bir sanatçı ve şair Mustafa'nın evini temizlemektedir fakat asıl zor olan işi temizlik değil,özgür ruhlu kızı Almitra'yı beladan uzak tutmaya çalışmaktır.


Ermiş - The Prophet filmini Moviemax Festival HD  kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Ermiş - The Prophet

Ermiş - The Prophet izle

İlk Gösterim tarihi: Ermiş - The Prophet filmini 11.5.2016 18:40 - 20:27 tarihinde Digiturk Moviemax Festival HD kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Ermiş - The Prophet

2014 - ABD, Lübnan, Fransa, Katar, Kanada, Animasyon  Ermiş - The Prophet filmin yönetmenliğini Michael Socha yaptığı Oyuncuların Roger Allers, Nina Paley, Gaetan Brizzi, Paul Brizzi, Tomm Moore, Bill Plympton, Joann Sfar, Michael Socha'ten oluşmaktadır.

Akdeniz kıyısında bir kasabada yaşayan Kamila sürgün yemniş bir sanatçı ve şair Mustafa'nın evini temizlemektedir fakat asıl zor olan işi temizlik değil,özgür ruhlu kızı Almitra'yı beladan uzak tutmaya çalışmaktır.Akdeniz kıyısında bir kasabada yaşayan Kamila sürgün yemniş bir sanatçı ve şair Mustafa'nın evini temizlemektedir fakat asıl zor olan işi temizlik değil,özgür ruhlu kızı Almitra'yı beladan uzak tutmaya çalışmaktır.Bu üçlü Mustafa'nın şiirlerindeki fikirlerin herhangi bir isyana yol açmasından korkan otoritelerin baskısından onu kurtarmaları gerekmektedir.

Liam John Neeson
, Kuzey İrlandalı sinema oyuncusu. En bilinen rolü Schindler'in Listesi filmindeki Oscar Schindler rolüdür. Ayrıca Star Wars serisinin 2. üçlemesinin ilk filmindeQui-Gon Jinn rolünde oynamıştır.Neeson 1952'de Kuzey İrlanda'nın Ballymena, County Antrim şehrinde dünyaya geldi. Annesi Katherine aşçıydı, babası Bernard ise bir okulda bekçilik yapıyordu.

Salma Hayek Jiménez
, Lübnan kökenli Meksikalı aktris. 2002 yapımı Frida filmindeki Frida Kahlo rolüyle hatırlanmaktadır.Hayek Coatzacoalcos, Veracruz'da doğdu. Dedesi Lübnan'dan göç eden Hayek'in Sami adlı bir erkek kardeşi vardırSalma Hayek İspanyolca, İngilizce, Arapça ve Portekizce bilmektedir.

Alfred Molina
, İtalyan asıllı İngiliz sinema ve tiyatro oyuncusu. Annesi İtalyan babası ise İspanyol olan Alfred Molina İngiltere doğumludur. Londra'nın Guildhall School of Music and Drama okulunda öğrenim görmüştür.

John Krasinski
Amerikalı film yönetmeni, yazarı ve oyuncusu. Yaygın kitlelerce tanınmasını sağlayan en önemli rolü ise NBC'de yayınlanan The Office dizisinde canlandırdığı Jim Halpert karakteri sayesinde olmuştur.

Frank A. Langella
, Jr. (d. 1 Ocak, 1940) ABD'li oyuncu. Kariyerinde üç Tony ödülü kazanmıştır. Bunlardan ikisini en iyi yardımcı erkek oyuncu dalında Edward Albee'nin Seascape (1975), ve Ivan Turgenev in Fortune's Fool (2002) oyunları ile almıştır. En İyi Erkek Oyuncu dalında 2007'de Richard Nixon'ı canlandırdığı Peter Morgan'ın Frost/Nixon oyunuyla almıştır. Langella iki En İyi Erkek Oyuncu Tony ödülüne daha aday gösterilmiştir. Bunlardan ilki 1978 yılında Dracula ve 2004 yılında Match oyunlarıdır.

Resimler

Ermiş - The Prophet izle

Ermiş - The Prophet izle

Fragman İzle



Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: bein movies festival, the prophet izle, digiturk 2017 izle, the prophet konusu, ermiş izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.